Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jak dodać niebo

Dopiero zaczyna

Domyślnie Jak dodać niebo

Podpowiedzcie proszę albo podeślijcie link do instrukcji jak w Photoshopie Elements 4.0 (ewentualnie CS2 - zainstaluje triala) dodać niebo na zdjęciach z białą plamą zamiast nieba.
    Mam parę fajnych zdjęć, które koniecznie chcę uratować.

dzieki za pomoc
    Ola

Domyślnie

[OT] chcesz uratowac zdjecia, to zostaw, jakie sa, jak je ruszysz pedzelkiem to juz nic wspolnego ze zdjeciami nie bedzie mialo... a na pewno nie nazwe.
    [/OT]

A najprosciej zrobic to tak - otwierasz zdjecie w PS'ie, bierzesz drugie z super-hiper chmurkami na niebieskim tle i wklejasz je jako nowa warstwa do Twojego zdjecia (ctrl+c na chmurkach, ctrl+v na zdjeciu). Pozniej wybierasz gumke i mazesz z chmurek, to co niepotrzebnie zaslania Twoje zdjecie. I juz. Ładne?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

witam tu masz o poprawianiu

1
    2
    3
    4hdr

mam nadzieje ze cos ci pomoze nie wiem dziala to w przypadku gdzy masz biala plame zamiasta nieba ale sproboj cos

Pozdrawiam Dariusz
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olgajam Zobacz posta
    Podpowiedzcie proszę albo podeślijcie link do instrukcji jak w Photoshopie Elements 4.0 (ewentualnie CS2 - zainstaluje triala) dodać niebo na zdjęciach z białą plamą zamiast nieba.
    Mam parę fajnych zdjęć, które koniecznie chcę uratować.

dzieki za pomoc
    Ola
    "Edycja zdjęć" Scott Kelby (PS) - jest kilka prostych (szybkich) trick'ow znacznie poprawiających kłopoty z niebem - najprościej chyba jest zabawa z warstwą korekcyjną.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    [OT] chcesz uratowac zdjecia, to zostaw, jakie sa, jak je ruszysz pedzelkiem to juz nic wspolnego ze zdjeciami nie bedzie mialo... a na pewno nie nazwe.
    [/OT]
    Bedzie, bedzie. Jak te zdjęcia robiłam to niebo na niebie było i to w niebieskim kolorze. Dużo nie nakłamię dorabiając je z powrotem

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dzieki za linki, dzięki za podpowiedzi. Mam teraz chwile wolnego czasu to powalcze

Uprawnienia umieszczania postów