Pokaż wyniki od 231 do 240 z 258

Wątek: Obiektyw do wesel / ślubów

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz5DmkI Zobacz posta
    Ja posiadam 17-40 i nie czuję się ograniczony ? Zależy jak pracujesz z lampą bo lampa to nie jest nic takiego,trzeba umieć się nią posługiwać , proponuje zakup lamiqesta .
    Podpowiedz mi proszę w takim razie bo chętnie się czegoś nauczę jak użyjesz lampy kiedy masz za mało światła, w taki sposób żeby równo naświetlone było wszystko a nie tylko pierwszy plan? W większości kościołów f4 wystarczy na szerokie ujęcia, ale jest też sporo takich w których będzie za mało, i co wtedy? Tylko jasne szkło może sobie z tym poradzić. Jakbyś umiejętnie nie błyskał nie doświetlisz wszystkich planów. Jedyne do czego lampa może się przydać w kościele to do rozbicia brzydkich cieni, zupełnie nie jest remedium na brak światła.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ok, byłem na Twojej stronie, cofam pytanie. Faktycznie, lampą trzeba się umieć posługiwać z tym że dużo jeszcze nauki przed Tobą.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 29-09-2011 o 20:17 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów