Disiaj wymieniłem firmware 1.0.4 na 1.1.0 w moim Canonie 5D. Pierwsze zrobione zdjęcia z obiektywem 24-105 i lampą 580EX świadczą o tym, że naprawdę było warto. Wymiana firmware trwa 3 minuty i niesie za sobą wiele korzyści. :razz:
Disiaj wymieniłem firmware 1.0.4 na 1.1.0 w moim Canonie 5D. Pierwsze zrobione zdjęcia z obiektywem 24-105 i lampą 580EX świadczą o tym, że naprawdę było warto. Wymiana firmware trwa 3 minuty i niesie za sobą wiele korzyści. :razz:
Ja tam niczego szczególnego nie zauważyłem![]()
1. Enhancement of direct printing with specific printers.
2. Correction of the communication errors that occurred when shooting with EOS 5D and EOS Capture software after shooting about 138 shots.
3. Correction of the phenomenon in which the flash mode settings are changed from E-TTL to M (Manual) when EOS 5D is used in combination with Speedlite Transmitter ST-E2 and Speedlite 580EX.
re. #1 raczej trudno brać na poważnieOd maja wszystkie nowe 5D maja 1.1.0 fabrycznie.
Napisz jakie zauważyłeś zmiany.
Foto-Taxi - przenioslem do odpowiedniego watku, prosze nie zakladac kolejnego watku na ten sam temat, wystarczy jak sie dopisuje do istniejacego.
Co masz na myśli pisząc wewnętrzne fuj?
Proszę o opinię użytkowników 5D jakie zmiany są widoczne na zdjęciach po zainstalowaniu firmware 1.1.0.
No w plikach RAW pojawia się teraz: 31 2E 31 2E 30 2E![]()