Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: [Bielsko-Biała] III Międzynarodowy Piknik Lotniczy Euroregionu Beskidy 9-10 wrzesnia

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Pawlo, najwyraźniej jesteś moim sąsiadem bo ja też mam 10 minut na lotnisko . Fajnie było, zdjęć nie robiłam (tzn. robiłam ale jak moje dziecko udawało samolot ) więc chętnie popatrzę na Wasze.
    Fajne, dawajcie więcej.

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Wrzucam tez kilka moich. Kompletnie spieprzyłem sprawe robiąc w jpg'ach, a nie w rawach ...zle ustawiłem WB. Wiekszosc zdjec do wyrzucenia

Chętnie przyjmę na klate ostrą krytykę.
    Ostatnio edytowane przez maxbmx ; 11-09-2006 o 00:41
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Bywalec Awatar LukasS
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Pare moich

Ogolnie wiekszosc pojdzie do kosza, na takie imprezy to jednak kamera lepsza
    10D + Stuff

Coś już napisał Awatar Pawlo
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxbmx Zobacz posta
    Wrzucam tez kilka moich. Kompletnie spieprzyłem sprawe robiąc w jpg'ach, a nie w rawach ...zle ustawiłem WB. Wiekszosc zdjec do wyrzucenia
    Ja tez pierwsze 30 zdjec zrobilem w jpg bo chcialem zaoszczedzic miejsce, ale po zobaczeniu na podgladzie co wyszlo odrazu przestawilem na RAW. Bedzie trzeba sie w najblizszym czasie zaopatrzyc w jakis databank.
    Ostatnio edytowane przez Pawlo ; 11-09-2006 o 09:08

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Mnie też udało się coś "złapać". Niestety, miałem lekkie problemy podczas podróży do Bielska (musze zniemić tego gruchota) i zdążyłem na ostatnią godzinkę pokazów

Pierwszy raz miałem okazję focić pokazy lustrzanką, więc chyba nie jest najgorzej :wink:

Zdjęcia po resize w paincie (chwilowo nie mam dostępu do swojego komputera z Corelem)
    350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Fidelo
    Guest

Domyślnie

Uważam że zdjęcia wyszły całkiem nieżle jeśli sa to debiuty lotnicze :-D.Szczególnie nie które autorstwa Pawlo, ja dla mnie jest w nich dynamika.Szkoda że chłopaki z destantu nie skakali na AD-95 tych okrągłych czaszach jest wtedy wieksza szansa na jakies nie przewidziane wypadki ktore mogą być ciekawym tematem do zdjęć.....

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fidelo Zobacz posta
    Uważam że zdjęcia wyszły całkiem nieżle jeśli sa to debiuty lotnicze :-D.:
    Ja zapłaciłem frycowe,wszystkie śmigła zamrożone. Moja wina bo nie przeczytałem lekcji Muflona

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów