Pawlo, najwyraźniej jesteś moim sąsiadem bo ja też mam 10 minut na lotnisko. Fajnie było, zdjęć nie robiłam (tzn. robiłam ale jak moje dziecko udawało samolot
) więc chętnie popatrzę na Wasze.
Fajne, dawajcie więcej.
Pawlo, najwyraźniej jesteś moim sąsiadem bo ja też mam 10 minut na lotnisko. Fajnie było, zdjęć nie robiłam (tzn. robiłam ale jak moje dziecko udawało samolot
) więc chętnie popatrzę na Wasze.
Fajne, dawajcie więcej.
Ostatnio edytowane przez maxbmx ; 11-09-2006 o 00:41
Moje zdjęcia
RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)
Ja tez pierwsze 30 zdjec zrobilem w jpg bo chcialem zaoszczedzic miejsce, ale po zobaczeniu na podgladzie co wyszlo odrazu przestawilem na RAW. Bedzie trzeba sie w najblizszym czasie zaopatrzyc w jakis databank.
Ostatnio edytowane przez Pawlo ; 11-09-2006 o 09:08
Mnie też udało się coś "złapać". Niestety, miałem lekkie problemy podczas podróży do Bielska (musze zniemić tego gruchota) i zdążyłem na ostatnią godzinkę pokazów![]()
Pierwszy raz miałem okazję focić pokazy lustrzanką, więc chyba nie jest najgorzej :wink:
Zdjęcia po resize w paincie (chwilowo nie mam dostępu do swojego komputera z Corelem)
350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX
Uważam że zdjęcia wyszły całkiem nieżle jeśli sa to debiuty lotnicze :-D.Szczególnie nie które autorstwa Pawlo, ja dla mnie jest w nich dynamika.Szkoda że chłopaki z destantu nie skakali na AD-95 tych okrągłych czaszach jest wtedy wieksza szansa na jakies nie przewidziane wypadki ktore mogą być ciekawym tematem do zdjęć.....![]()