Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Dla drukarzy IP4200.

Bywalec
    Miasto
    Wawa-Szmulki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tte Zobacz posta
    Jeszcze jakby ktoś mógł podesłać linka gdzie można kupić tusze SKYHORSE to bym był wdzięczny.
    Byłem na stronie producenta ale oni chyba tylko hurtownią to sprzedają.
    Siedziba dystrybutora SkyHorse w PL, to jedna wielka sciema (ta podana na WWW). Nie bede tego tematu dalej rozwijal. Owszem, sprzedaja tylko hurtowo.

Te stramenty pojawiaja sie czasem na allegro. Najtaniej sa jednak tutaj: http://www.tanietonery.com/index.php...t_id=61&page=0

tte
    Guest

Domyślnie

Roni dzięki. A znasz jeszcze jakieś inne,bo w tym co podałeś są tylko 3 kartridźe. Chciałem kuić cały komplet żeby raz zapłacić za wysyłkę.

Bywalec
    Miasto
    Wawa-Szmulki

Domyślnie

Jakis czas temu kumpel tam zamawial i mieli wszystkie. Taniej nigdzie w sieci nie widzialem. Nastepne w kolejnosci byly o ok. 2-3zl drozej, niestety adresu nie pamietam.
    Zadzwon do nich i zapytaj sie, kiedy beda mieli reszte. Jesli Ci sie az tak bardzo nie spieszy, to imho warto poczekac.

tte
    Guest

Domyślnie

Nie spieszy się. A co myślisz o tych atramentach OCP czy OPC? Tak sobie myśle że może kupić 3 kolorki skyhorse,a czarny zaaplikować od góry tym OPC.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zapomniałem się jeszcze zapytać. A masz może ten nr tel. do nich?
    Ostatnio edytowane przez tte ; 23-07-2007 o 12:40 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    Wawa-Szmulki

Domyślnie

Nie uzywalem OPC, zatem sie nie wypowiem. Sadze jednak, ze lepiej nie mieszac atramentow od roznych producentow.

Nr tel. jest na WWW DrukMarketu.

Domyślnie

Może ktoś polecić jakieś sprawdzone ciss-y do Pixmy 4600 ?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów