Powiem szczeże, że to nie Przemek Białek powinien dostać Ostrzeżenie.
Powiem szczeże, że to nie Przemek Białek powinien dostać Ostrzeżenie.
//mj
Toteż napisałem czasami ;-) Ale IMHO tekst o "śmierdzeniu" jest poniżej poziomu, nawet mimo emotikonów i "no offence". Zwłaszcza moderatorowi to nie wypada.Zamieszczone przez Vitez
Vitez teraz zagram w otwarte karty: :P (no offense)
- podoba mie sie twoje poczucie chumoru i dla tego zaproponowal bym ci eliminacje w maratonie usmiechu! - dowcip o pudlu;
- jak chcesz cos przetestowac to najlepiej sobie kup myszki (labolatoryjne)
- na pisownie oraz skladnie nie bede zwracal uwagi poniewaz nie jestem w szkole i nie pisze wypracowania np.
- a i jeszcze jedno pierwsze ostrzezenie coooooool - zaczynanam byc tym BAD!, moze zmienie swoj podbis na BANDIT!!!
a na razie ciao bambino - tk mowia alieny i dresy;
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Zglos ten watek na PW/emaila do hazana, niech on rozstrzygnie.Zamieszczone przez Aszu
Ale najpierw przeczytaj powyzsza wypowiedz Przemka i sam rozsadnie ocen poziom zachowania.
Wszyscy powinni dostać żółte kartki za odejście od tematu
Ale tak na poważnie, przeczytałem całość uważnie i nie mi sądzić czyja racja była, admin jest od tego. Jedno mnie tylko martwi. Nie każdego bawi to samo i musimy uszanować to nawzajem panowie. Trzeba się bardziej poznać aby móc wiedzieć jaki żart kogo bawi, czasami riposta może okazać się gaszeniem ognia benzyną.
Canon EOS 300D
nareszcie jakies sluszne stwierdzenie
: " widzimy ludzi oczami jak wygladaja, poznajmy ich dusze a niezapomnimy ich na pewno"
Kontynuujac offtop dodam od siebie ze specyfika kontaktow netowych jest taka ze czasem ciezko o wlasciwe zrozumienie intencji wypowiedzi, zawartosci emocjonalne, podtekstow humorystycznych itp. Na zwyo instynktownie to wyczuwamy... po postawie, intonacji, gestach, spojrzeniu (tzw mowa ciala ktora zawiera 80% sensu wypowiedzi ale jej nie zauwazamy bo czytamy ja instynktownie) . W necie tego nie ma i stad tak czeste nieporozumienia, pyskowki i niezbyt rozsadne wypowiedzi - tylko z powodu trudnosci w zrozumieniu.Zamieszczone przez Jarbas
Konczac Oftop wszystkim sugeruje isc na piwo i/lub porobic fotki a nie sie skupiac na pisaniu 8)
sluszna racja - albo spotkac sie i dac se po razie!!!![]()
![]()
![]()
Zamieszczone przez Przemek Białek
![]()
![]()
Ja dziękuję Przemek, oglądając Twojego nowego avatara, wolę kontakt przez net
![]()
![]()
Canon EOS 300D
Od razu widac kto jakie rozwiazania lubiZamieszczone przez Przemek Białek
Jedni wyjasnianie niejasnosci przy fotkach i piwie , inni od razu bicie.
P.S. Ja biore ze soba statyw![]()