Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Capture One LE prawie za darmo...

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Z innej strony (to do snowa) - jesli sprzedawca bez problemu wymienia niesprawne karty, to dlaczego nazwalbys go 'niesprawdzonym' ? Wolalbys kupowac rozpakowane karty by miec pewnosc ze zostaly sprawdzone?
    Ja jednak wole nowe ..
    Może źle napisałem, w sensie że się sprzedawca nie sprawdził, bo skoro się narzeka to widocznie tak jest.

Ja też nie zauważyłem narzekań na Preteci, a na Sandiski to kilka postów chyba było. Nie rozumiem tylko dlaczego komuś się narzuca że ma z kimś jakieś układy jeżeli udało mu się dobrze kupić.

Zresztą nie ważne, zawsze istnieje możliwość zwrotu towaru i w takim wypadku należy korzystać z tego. Odniosłem jednak wrażenie że kolega borkomar prowadzi pewnego rodzaju krucjate przeciwko Pretecowi i sprzedawcy u którego kupił - ale pewnie mylne wrażenie.

EOT z mojej strony Życze powodzenia w używaniu Sandiska w takim razie :wink:
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    Może źle napisałem, w sensie że się sprzedawca nie sprawdził, bo skoro się narzeka to widocznie tak jest.

Ja też nie zauważyłem narzekań na Preteci, a na Sandiski to kilka postów chyba było. Nie rozumiem tylko dlaczego komuś się narzuca że ma z kimś jakieś układy jeżeli udało mu się dobrze kupić.

Zresztą nie ważne, zawsze istnieje możliwość zwrotu towaru i w takim wypadku należy korzystać z tego. Odniosłem jednak wrażenie że kolega borkomar prowadzi pewnego rodzaju krucjate przeciwko Pretecowi i sprzedawcy u którego kupił - ale pewnie mylne wrażenie.

EOT z mojej strony Życze powodzenia w używaniu Sandiska w takim razie :wink:
    Zadna Krucjata z mojej strony - nie napisalem gdzie kupilem karte - tylko ze dostalem 2 sztuki z ktorymi sa same problemy i tyle.To ty SNOW wymusiles ode mnie napisanie tego (od kogo) - ja natomiast mam inne wrazenia odnosnie Twojej prewencji w stosunku do sprzedawcy - ale pozwole sobie dla siebie to zatrzymac tym razem, gdyz znowu bedziecie sie doszukiwac czegos czego nie ma;-) - Odnosnie prawa zwrotu - właśnie z niego skorzystałem i odesłałem w/w karty z ktorymi nie chce miec do czynienia.
    Jak bede mial chwilke to opisze zachowanie obu kart.
    5D + L

Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I tu prosze droga publicznosci widzimy jak sie tworzy mit internetowy - jedna, dwie osoby kilka razy powtorza narzekania na swoje nieudane egzemplarze sprzetu
    Tez tak mowilem i myslalem dopuki,doputy nie dostalem jednej , a pozniej drugiej wadliwej karty - po pierwszej olalem sprawe i pomyslalem najlepszym sie zdaza a tu druga wtopa - wiec juz jakos zmienilem zdanie odnosnie Tych Pretecow - jesli sledzisz tyle watkow to zapewne pamietasz jak sam chwalilem Preteca 80x kolegi ktorym mialem okazje sie pobawic i nawet potestowac.
    Natomiasct egzemplazy 133x nie polece nikomu i kropka
    5D + L

Miasto
    Płock

Domyślnie

Dla zainteresowanych C1 LE wraz z sandiskiem EIII mam dobra wiadomosc - mam namiar na sprzedawce , ktory ma takie karty 2GB - 290zl 4GB - 580zl - oczywscie oryginaly.
    Chyba sie sam skusze.Albo moze ktos chce kupic ode mnie C1 LE w dobrej cenie :wink:
    5D + L

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

a 1gb nie ma?
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Z tego co wyczytałem na dpreview to programu jako takiego to z kartą nie ma. Jest kod który umożliwia ściągnięcie takowego ze strony phase one.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów