Cytat Zamieszczone przez El_Chueco;
Otoz chodzi o to, ze jesli jest ktos nowy, albo ma mala ilosc napykanych postow, a liczy, wystawiajac swoje zdjecia, na jakas konstruktywna krytyke - to jej nie dostanie, albo zostanie zmieszany z blotem (niekonstruktywnie).
Możesz się ze mną zamienić licznikiem. Wiesz gdzie go mam, prawda?
no bo przeciez dSLRowiczowi nie wypada pochwalic zdjecia komus kto zrobil te zdjecie pospolita malpa.
Krótko. Gówno prawda.
Do tego mozna dodac ogromny, wrecz niespotykany w skali onanizm sprzetowy wiekszosci forumowiczow,
A teraz to rozumiem, jesteś kolejnym, któremu co miesiąc za mało przelewają... poza tym weź do ręki 85L albo sMarka to przekonasz się dlaczego się onanizuje... sprzętem ;-)
Zauwazyc u nich mozna niezwykle zachowanie, a mianowicie poczucie o "********osci samego siebie".
Jeszcze raz napisz do Hazana i powiedz, żeby zamienił nam licznik
jestem bosko ********y, bo mam bogatego tatusia/mamusie, bo zarabiam kupe forsy i moje biale lopatki i wiaderka sa najlepsze"
Muflon już napisał, że jego mamie łatwo nie było, moja też nie leżała do góry... więc szczerze z głębii serca weź sobie koło i pie-lnij się w czoło!
NIE APARAT ROBI ZDJECIA A TEN KTO ZA NIM STOI
I dlatego jest chociażby tu wiele osób z małpkami, których zdjęcia bardziej mi pasują niż moje.
- zadna Lka, zaden sMARK II wam nie pomoze jesli po porstu jestescie **** fotograficzne
Ojojoj tu sie bardzo mylisz. Nawet nie wiesz ile sMark może pomóc. O świętej trójcy nie wspomne ...
- a to sie da wlasnie zauwazyc - ze koles oblozy sie sprzetem przekraczajacym dochod narodowy niejednego kraju i mysli ze jest juz bogiem forumowym.
Oddychaj głęboko.
Adin, dwa tri ty uże spiosz,
czetryjie, piat, sziest u tiebjia jest worek eLek
sjiem, wosjiem, djiewjiat - u tjebjia jest no szto chociesz piatku ili sMarka...
djesjiat ty urze TWA member
AMEN
Miejmy nadzieję, że ci ulżyło