A tak ogólniej, skoro juz temat się pojawił... Ja mam kilka zasad jeśli chodzi o komentowanie.

- komentuję tylko to, co mi naprawdę wpadnie w oko, spodoba się, czy wywoła inne, chociażby negatywne, ale emocje. A że mnie niewiele rusza, to komentuję niewiele ;-) naewt w galeriach "członków mojego TWA"
- nie komentuję zdjęć/galerii których autorzy dumnie zapraszają do obejrzenia "swoich gniotów" czy "nieudolnych prób"
- nie komentuje zdjęć/galerii gdzie ktoś "prosi o konstruktywną krytykę", "zaprasza do siebie", czy też używa innych standardowych plfotowych frazesów. Lub też narzeka na brak komentarzy :-P
- w ramach wyjątku, że tak powiem "zawodowego", z reguły staram się coś napisać przy fotkach lotniczych

Tak naprawdę, to nie widze żadnego problemu, żeby "nowy" po wystawieniu pierwszych fotek dostał masę komentarzy, pochwał, zachwytów... wystarczy, że te fotki będa zaj*** Pierwszy przykład z brzegu - JaBlam. Facet pojawił się znikąd, uzywa sprzętu raczej poniżej forumowej średniej, nie jeździ na plenery w egzotyczne miejsca, po prostu dłubie sobie różne fajne rzeczy w domu..... a z miejsca rzucił połowę forum fotkami na kolana. Myślę, że paru innych by się znalazło. Co Ci (to do autora wątku) przeszkadza być jednym z nich?

Co do moich fotek... skoro już zostałem wywołany do tablicy chciałem skromnie zauwazyć, że ja robię wszystko, żeby odstraszyć ludzi od wracania do mojej galerii (ilość/wielkość fotek, zarówno tu jak i na WWW). A nawet jeśli... mam TWA i wali mnie to, co kto o tym myśli :-P :-P :-P