Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 68

Wątek: Kolka Rozancowe czyli komentarze a ********osc autora

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Widze, ze autor ma bogate doswiadczenie jesli chodzi o wystawianie fotek na CB. Az trzy galerie? Hmm ciekawe co na to moderatorzy.
    http://canon-board.info/showthread.php?t=14002
    http://canon-board.info/showthread.php?t=13409
    http://canon-board.info/showthread.php?t=5063

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Az trzy galerie?
    Już nie
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    Możesz podać konkretne przykłady ?
    Podpowiem http://canon-board.info/forumdisplay...ort=replycount

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Podpowiem
    Watek: [muflon] Krowy ;-)
    Odpowiedzi: 580
    Odwiedzin: 19594

TWA rosnie w sile

Początki nałogu Awatar kane
    Miasto
    Tychy/Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    eno nie jest zle jestem w polowie drugiej strony

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Watek: [muflon] Krowy ;-)
    Odpowiedzi: 580
    Odwiedzin: 19594

TWA rosnie w sile

Polska Wiejski Kraj wiec Krowy maja duze TWA

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

A tak ogólniej, skoro juz temat się pojawił... Ja mam kilka zasad jeśli chodzi o komentowanie.

- komentuję tylko to, co mi naprawdę wpadnie w oko, spodoba się, czy wywoła inne, chociażby negatywne, ale emocje. A że mnie niewiele rusza, to komentuję niewiele ;-) naewt w galeriach "członków mojego TWA"
    - nie komentuję zdjęć/galerii których autorzy dumnie zapraszają do obejrzenia "swoich gniotów" czy "nieudolnych prób"
    - nie komentuje zdjęć/galerii gdzie ktoś "prosi o konstruktywną krytykę", "zaprasza do siebie", czy też używa innych standardowych plfotowych frazesów. Lub też narzeka na brak komentarzy :-P
    - w ramach wyjątku, że tak powiem "zawodowego", z reguły staram się coś napisać przy fotkach lotniczych

Tak naprawdę, to nie widze żadnego problemu, żeby "nowy" po wystawieniu pierwszych fotek dostał masę komentarzy, pochwał, zachwytów... wystarczy, że te fotki będa zaj*** Pierwszy przykład z brzegu - JaBlam. Facet pojawił się znikąd, uzywa sprzętu raczej poniżej forumowej średniej, nie jeździ na plenery w egzotyczne miejsca, po prostu dłubie sobie różne fajne rzeczy w domu..... a z miejsca rzucił połowę forum fotkami na kolana. Myślę, że paru innych by się znalazło. Co Ci (to do autora wątku) przeszkadza być jednym z nich?

Co do moich fotek... skoro już zostałem wywołany do tablicy chciałem skromnie zauwazyć, że ja robię wszystko, żeby odstraszyć ludzi od wracania do mojej galerii (ilość/wielkość fotek, zarówno tu jak i na WWW). A nawet jeśli... mam TWA i wali mnie to, co kto o tym myśli :-P :-P :-P

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez El_Chueco
    Robie - zdjecia - ale z racji strony w ogole braku zadnych komentarzy czy to krytycznych... no i z racji tego co tutaj zaobserwowalem - a konkretnych komentarzy specjalnie nie podawalem co by poszczegolnych osob nie zdenerwowac ...
    No capisco. Mógłbyś wyrażac sie ciut jaśniej.

Czego oczekujesz, ze Twoje będą chwalić. Obejrzałem (choć zwykle nie oglądam galerii wogóle) i mam mieszne uczucia. Ktoś tam napisał "takie sobie" - to chyba najlepiej oddaje to co o Twoich zdjęciach można powiedzieć. Pewnie dlatego komentarzy masz mało bo i komentować nie ma co. Album rodzinny i zdjęcia z wycieczki zwykle nigdzie nie wzbudzają zachwytu.

Jakoś nie odnoszę wrażenia, żeby TWA miało jakiś specjaly wpływ na sposób oceny zdjęć. To raczej na plfoto ale tam poziom tak poleciał, że nawet się nie chce zaglądać.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pierwszego postu tez do konca nie zrozumialem, ale sam autor zaciekawil mnie troche, bo napisal ze lubi uprawiac streetphoto. Zajazalem wiec do jego galerii a tam ogarnelo mnie nielada przerazenie!

Po pierwsze "pieknie" polaczyl opis galerii "Bieda i ubostwo" ze slowem Streetphoto. Ach coz za gra skojazen... !!

Po 2gie, zdjecia ktore tam prezentuje ze streetphoto maja wspolnego tylko tyle, ze nie byly robione w pomieszczeniu

Chyba drogi autorze zbyt ogolnie podszedles do tego tematu. Wyjscie z aparatem na ulice nie oznacza ze zaczales uprawiac fotografie uliczna.. Wiesz, to tak jak z samochodem - to ze tak sie nazywa nie oznacza ze sam jezdzi

No nic.. powodzenia i mnie frustracji z powodu innych osob.

PS. Ja tam zdjec muflonowych nie lubie.. ale i tak se ogladam

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body
    Czego oczekujesz, ze Twoje będą chwalić. Obejrzałem (choć zwykle nie oglądam galerii wogóle) i mam mieszne uczucia. Ktoś tam napisał "takie sobie" - to chyba najlepiej oddaje to co o Twoich zdjęciach można powiedzieć. Pewnie dlatego komentarzy masz mało bo i komentować nie ma co. Album rodzinny i zdjęcia z wycieczki zwykle nigdzie nie wzbudzają zachwytu.
    ... cos w tym jest bo ...
    1. gdyby autor robil takie fotki jakie pisze posty to by mial publike
    2. tez tak mialem na poczatku, proby wymuszania komentarzy ... na szczescie mi przeszlo
    i pewnie jeszcze kilka innych rzeczy - niemniej jednak najwazniejsza - troche skromnosci nigdy nie zaszkodzi.

bez urazy, pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 31-08-2006 o 15:31
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

muflon: dokładnie. ja też nie komentuje tam, gdzie ktoś pisze o knotach/gniotach.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów