Dzieki, na 1/5 miesiąca temu na giełdzie widziałem Canon FD 200mm F2,8 S.C.C. za 450pln a na allegro New FD proszedl za 700pln! Wiec mozna różnie trawic...
Czekam na dalsze opinie.
Pozdrawiam
Dzieki, na 1/5 miesiąca temu na giełdzie widziałem Canon FD 200mm F2,8 S.C.C. za 450pln a na allegro New FD proszedl za 700pln! Wiec mozna różnie trawic...
Czekam na dalsze opinie.
Pozdrawiam
T-90, T-70, FTb i trochę FD szkieł oraz Canonetka
Widzialem ta Tokine 80-200/2.8 na gieldzie w Stodole. Zreszta widze ja za kazdym razem jak tam jestem juz chyba od pol roku. Wyglada zacnie (najciekawsze jest to, ze ma czerwona "nitke" z przodu dokladnie jak w L). Nie pamietam ile facet chce za to cudenko. Nie potrafie tez nic powiedziec o jakosci optycznej...to jest zreszta duzy problem jesli chodzi o FD...o ile o jakosci optycznej co nieco (ale tez nie za wiele) mozna sie dowiedziec w przypadku obiektywow Canona, to o kundlach prawie nigdzie nic nie pisza.
Jesli chodzi o obiektyw, ktorego szukasz, to ja mam bardzo ciekawa pozycje Sigma 70-210/3.5-4.5 APO ale bardzo nietypowa (tylko jedna taka w zyciu widzialem...swoja): cala obudowa metalowa, kolor obudowy zielonkawy wojskowy... ostra i calkiem plastyczna. Tutaj mala probka:
Powoli przechodze na EF. W sobote mam nadzieje kupic Canona EF 70-200 f4 L i zobaczymy co bedzie dalej z ta Sigma. Jak masz jakies pytania to na PW.
pzdr
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?