...podobno ma się pojawić w październiku.![]()
Taka "rewelacja" :wink: pojawiła się na forum dpreview.
Przeciek pochodzi z "Canon Danmark". Więcej szczegółów niestety brak.![]()
...podobno ma się pojawić w październiku.![]()
Taka "rewelacja" :wink: pojawiła się na forum dpreview.
Przeciek pochodzi z "Canon Danmark". Więcej szczegółów niestety brak.![]()
Jakoś mi się w to nie chce wierzyć. Nie widzę sensu wypuszczania tego typu aparatu. Kiedyś jak amatorskie lustrzanki kosztowały kosmiczne pieniądze to seria G była takim tańszym ekwiwalentem lustrzanki. Ale teraz? Jesli dla kogoś rozmiary 350D są zbyt duże to kupi sobie A700, albi IS3, który jest bardziej uniwersalny. Era super kompaktów własciwie się skonczyła, kiedy cena lustrzanek znormalniała. Teraz mamy małe kompaktowe aparaty,mega zoomy albo taki R1 Sony. Ale Canon czegos takiego nie wypuści. Przecież nie bedzie sobie robił konkurencji...
No chyba że nowy G7 bedzie super szybki, bedzie miał super dokładny i szybki AF, obiektyw z zoomem x 6 od 28 mm i będzie robił za....iscie ostre zdjęcia bez aberracji. I będzie kosztował o połowę mniej od lustrzanki. Wtedy może się zastanowię nad sprzedażą mojego lustra i kupnem takiego G7 ;-)
Krazy taka plotka tak samo jak 3d i 40D :-)
Przy spadajacych cenach dSLR bardzo w to watpie i sam Canon sie wypowiadal, ze teraz liczas sie "consumer DSLR",
a nie zaawansowane kompakty.
Gdyby 350D krecil filmy i mozna by latwo wsadzic zoom x12
to S3 pewno tez by nie bylo :-)
"Photokina 2006 rumor has it that a new G6 replacement the Canon Powershot G7 with 10 megapixels is to be announced."![]()
http://www.dpreview.com/news/0609/06091405_canon_g7.asp
Potwierdzona indormacja o G7
no ale wiecie w obliczu konkurencji np jakies fuji i panasonik z 10mpx zaawansowany kompakt to moze chca sprostac zadaniu ?
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
no coz uwstecznienie... Bez rawu to ja nie widze dla niego miejsca miedzy innymi modelami canona jak s3 czy a700