Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 81

Wątek: Nowy G7

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

hmm. to dużo świadczy o tym aparaciku. jeśli mówisz, że jest na poziomie iso 200 u konkurencji to współczuję konkurencji...

Dopiero zaczyna Awatar kolak

Domyślnie

kupilem sobie to cudo (g7) do zdiec podwodnych i musze przyznac ze robi bardzo dobre fotki brak RAW oczywiscie boli ale to kompakt wiec .... pozatym polecam jest to jedyny kompakt ktory mnie zadowolil a musze powiedziec ze spedzilem duzo czasu w roznych sklepach fotograficznych meczac sprzedawcow o mozliwosc pomacania sprzetow i porobienia fotek a nastepnie zgrania ich na swoj fotobank canon jako jedyny przebil 350d z kit'em (potocznie zwanym zapchaj dziura) ale nie oszukujmy sie 350d + pozadny obiektyw wygrywa ale i tak goronco polecam ten aparacik
    EOS 500d + juz nie tak mala kolekcja szkiełek
    g9

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kolak Zobacz posta
    kupilem sobie to cudo (g7) do zdiec podwodnych i musze przyznac ze robi bardzo dobre fotki brak RAW oczywiscie boli ale to kompakt wiec .... pozatym polecam jest to jedyny kompakt ktory mnie zadowolil a musze powiedziec ze spedzilem duzo czasu w roznych sklepach fotograficznych meczac sprzedawcow o mozliwosc pomacania sprzetow i porobienia fotek a nastepnie zgrania ich na swoj fotobank canon jako jedyny przebil 350d z kit'em (potocznie zwanym zapchaj dziura) ale nie oszukujmy sie 350d + pozadny obiektyw wygrywa ale i tak goronco polecam ten aparacik
    No mój znajomy też sobie kupił. Do focenia imprez (i to zamiast lustrzanki :grin. I jest zachwycony. Mam nadzieję że wkrótce się nim trochę pobawię .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

ionek
    Guest

Domyślnie

Szkoda, że nie ma 28 mm.

Dopiero zaczyna Awatar bopp
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kolak Zobacz posta
    kupilem sobie to cudo (g7) do zdiec podwodnych ....
    mozesz pokazac pare sampli z pod wody?
    ten link nie dziala http://www.wloczykij.neostrada.pl/galeria/index.htm i w galerii forumowej tez nic nie wiedze
    30QD | 350D | 70D | G9 | 2 stałki | 2 zoomy | 2 lampy | 1 statyw

Dopiero zaczyna Awatar kolak

Domyślnie

przepraszam za nie dzialajacy link ale skonczylem z tepsa a tepsa skonczyla z moim serwerem postaram sie poprzepinac linki do innych miejsc jak tylko sobie zorganizuje te inne miejsca zdiec podwodnych jeszcze nie mam brak czasu a jak czas mialem to sie pochorowalem i zdala od wody sie trzymam
    ale jak tylko cos ustrzele to sie pochwale
    EOS 500d + juz nie tak mala kolekcja szkiełek
    g9

npsstudio
    Guest

Domyślnie

No to mam dylemat G 7 czy A 640 bo potrzebuje przyzwoity kompakt powiedzmy kieszonkowy ( do kurtki) mialem kiedyś G 5 był super aktualnie 20 D i 350 D które nie zawsze chce mi się nosic. Więc może jakieś opinie o A 640 kontra G 7. W A 640 podoba mi się ekran i nie chodzi tu o to że mozna go "powyginac" a przedewszystkim o to że można zabezpieczyc na czas noszenia nie rysując LCD.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów