hmm. to dużo świadczy o tym aparaciku. jeśli mówisz, że jest na poziomie iso 200 u konkurencji to współczuję konkurencji...![]()
hmm. to dużo świadczy o tym aparaciku. jeśli mówisz, że jest na poziomie iso 200 u konkurencji to współczuję konkurencji...![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nigdy sie nie wypowiadam tylko czytam ale udziele sie delikatnie. Mialem ten sam wybor G7-A640 roznica 500 zł i wybrałem A640 napisze ze obracany ekranik w A640/630 to bardzo dobra sprawa, do zdjec makro wprost idealna . Matryca 10 mp. to troche za duzo na tak małą matryce. szumi przy wiekszych ISO ale nie jest tragicznie. Na dobry poczatek i jako kompakcik do kieszeni to bardzo dobry aparat. Pozdrawiam.
też się zastanawiam nad jakąś małpką dla mojej żony - myślę o A630/640 lub właśnie G7. decydującym czynnikiem będzie wygląd / rozmiarale chciałbym żeby aparacik miał nieco "zaawansowanych" funkcji - kto wie, może od czasu do czasu też będę go używał. jak myślicie na który z tych dwóch się zdecydować? czy ewentualnie polecacie coś od innych producentów? Generalnie chciałbym żeby aparat nie był za duży i można było go schować do "damskiej torebki" czy kieszeni w płaszczu.
pozdr
wik
EOS 7D |EOS5| 580EX | 16-35/2.8 II L | 24-70/2.8 L | 70-200/2.8 L | 100 MACRO/2.8 IS L | EFS 10-22/3.5-4.5 | 50/1.4 | LOWEPRO NOVA 5 | MANFROTTO 055PROB 486RC2 804RC2 681B 234RC |
kupilem sobie to cudo (g7) do zdiec podwodnych i musze przyznac ze robi bardzo dobre fotki brak RAW oczywiscie boli ale to kompakt wiec .... pozatym polecam jest to jedyny kompakt ktory mnie zadowolil a musze powiedziec ze spedzilem duzo czasu w roznych sklepach fotograficznych meczac sprzedawcow o mozliwosc pomacania sprzetow i porobienia fotek a nastepnie zgrania ich na swoj fotobank canon jako jedyny przebil 350d z kit'em (potocznie zwanym zapchaj dziura) ale nie oszukujmy sie 350d + pozadny obiektyw wygrywa ale i tak goronco polecam ten aparacik
EOS 500d + juz nie tak mala kolekcja szkiełek
g9
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Szkoda, że nie ma 28 mm.
mozesz pokazac pare sampli z pod wody?
ten link nie dziala http://www.wloczykij.neostrada.pl/galeria/index.htm i w galerii forumowej tez nic nie wiedze![]()
30QD | 350D | 70D | G9 | 2 stałki | 2 zoomy | 2 lampy | 1 statyw