Odbiór tego modelu będzie zależeć od ceny jaką Canon sobie za niego zażyczy. Jeśli będzie rozsądna to ludzie mogą przeżyć brak RAW. Dobrze, że chociać stopkę lampy zostawili.
W każdym razie sponsorem tegorocznego odcinka staje się liczba 10.![]()
No i Digic III jest.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Trochę ciemnawe na końcu to szkiełko. Aż łza się w oku kręci jak się przypomina szkiełko 2.0 - 3.0 w G3/G5![]()
RAWA nie ma ,ale co to za formaty : • DCF
• DPOF ?
Jeśli RAWA nie będzie faktycznie, to chyba jakieś totalne nieporozumienie...
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 14-09-2006 o 18:43
O obiektywach wiem prawie wszystko
Bez RAW, bez obracanego monitora to już dla mnie nie seria G.
Mam:
G3 - dałem synowi -lat 4 -niech się uczy - czasem fajne zdjęcia mu wychodzą
G2 - w tym tygodniu kupiłem drugiemu synowi -lat7 -niech się uczy - fajne zdjęcia mu wychodzą jak się przyloży
I wcale nie żałuje tych decyzji bo G7 nie kupie z w/w powodów + jakoś nie sadze żeby był tak wytrzymaly jak G2/3 - dzieci potrafią testować aparaty![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Też mi się wydaje, że to za drogo. No ale poczekajmy na testy. Moze szum bedzie jak w 350D ;-)
Kapitan Wagner
Moim zdaniem , a czekałem na nastepce G6 , bez RAW to juz nie seria G pomimo innych udogodnień typu sanki do zewnętrznej lampy , pelny manual itd . Chyba że Canon chce wypuścic jeszcze nastepcę PRO1 ,który oprócz funkcji G7 bedzie miał właśnie raw .