Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Piszczacy HSM Sigmy?

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Moja sigma sie "dotarla" i juz nie piszczy. W ktorym momencie przestala? Naturalnie jak juz bylem w sklepie i chcialem zademonstrowac to sprzedawcy. Jeszcze przed wyjsciem z pracy pokazalem kumplowi ze piszczy (przynajmniej jakis jeden swiadek jest).

Optycznie jest ok, HSM sobie chodzi cicho jak USM, jednym slowem alarm odwolany.

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Po prostu w Sigmie bardzo duzo zalezy od danego egzemplarzu.. a przy takich cenach obiektywow to chyba lekkie przegiecie aby byl taki rozrzut?
    A ja myślę że jak u każdego producenta zdarzają się wpadki. Canon też je zaliczył, sigma pewnie więcej bo chce być tańsza. Problem polega na tym że ci którzy kupili zły egzemplarz to o tym piszą ci co maja dobry się nie odzywają bo i po co. Ja ma 3 obiektywy (nie wybierane) i wszystkie ok., a aż takiego farta w życiu to ja nie mam, w totolotka nawet 3 nie miałem.

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    Moja sigma sie "dotarla" i juz nie piszczy. W ktorym momencie przestala? Naturalnie jak juz bylem w sklepie i chcialem zademonstrowac to sprzedawcy. Jeszcze przed wyjsciem z pracy pokazalem kumplowi ze piszczy (przynajmniej jakis jeden swiadek jest).
    Normalna sytuacja. Mnie kiedyś znajomi prosili jak im komputer się wieszał, problem polegał na tym ze jak do nich przychodziłem to w 90% przypadków działał bez problemu.

Pewnie coś ci się dostało twojej sigmie w mechanizm, teraz się przemieliło i masz spokój

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów