kit? Nowke z gwarancja?Ja niestety mam spore cisnienie na dzisiejszy dzien, gdyz jutro caly dzien zawalony a w nd wyjazd z Warszawy na caly wrzesien. Tak czy inaczej jeszcze zadzwonie tam i sie zorientuje za ile w koncu oni chca sprzedac ten aparat, bo na Allegro podaja 2450 a na swojej stronce sklepu (fotoit.pl) 2650...
A z tym powiekszeniem zdjec nie przesadzajcie - macie normalne zdjecia bez powiekszenia + porownanie 10 vs 8mp, ktory moim zdaniem pokazuje "roznice" tych 2mp
Choc testow nie mozna nazwac laboratoryjnymi, to dla mnie byly na tyle pomocne, iz pokazaly, ze nie ma tak duzej roznicy pomiedzy 350 a 400. Jezeli do zauwazenia roznicy szumow ja bede potrzebowal 5 min wpatrywania sie w probki z dpreview.com to dla mnie to nie jest zadna roznica. Np porownanie a100 z produkcjami Canona na dpreview pokazalo spore roznice w szumach przy wysokich ISO, widoczne na pierwszy rzut oka, ciekawe jak to bedzie w przypadku 350 i 400... moze przydaloby sie zdjecie na modle dpr - gladkie szare tlo itd.