ładne, z pomysłem i klasą, bardzo nietypowe i niebanalne. Naprawdę dużo przyjemniej ogląda się takie śluby niż standardowe zaprowadzanie Młodych przez fotografów w te same miejsca - co ja obserwuje akurat w Olsztynie. Co jakaś sobota i śluby to fotografie prawie wyłącznie pod zamkiem i praktycznie takie same. Gratuluję - świetna ręka i bardzo ładne zdjęcia
Nikawolf, masz racje, jednak zauwaz, ze wszystko zalezy od punktu widzenia, jakbys mieszkal na maui i widzial takie zdjecia systematycznie to tez pomyslalbys, nudaaaaaaa a zamek w Olsztynie bylby egzotyczny i niebanalny :-D
uwazam, ze wyszly tak fajnie poniewaz byly robione tydzien po ceromonii slubnej. Spontanicznie, mlodzi wyluzowani, otwarci na wszystko. Suknia slubna mlodej, ktora byla jej "oczkiem w glowie" w dniu slubu, zeszla na dalszy plan podczas pleneru "i tak idzie do prania", wyniosla z tej plazy chyba ze 3 kilogramy piachu, ukrytego w zakamarkach dlugiego trenu..........
Powinno sie robic plener po slubie............stanowczo![]()
pzdr
Jako nadworny pstrykacz wsrod znajomych, coraz czesciej uwieczniam etapy zycia ich potomstwa 8)
Ponizej pokazuje kilka wybranych zdjec dzieciakow, generalnie dziewczynek, jakis taki dziwny trend panuje![]()
Przewazaja portrety robione w roznej masci parkach lub ogrodkach, swiatlo zastane, sprzet uzyty, najczesciej 5D i 135 2.0, a sporadycznie 85 1.8, 50 1.4, 35 1.4. Lubie i operuje na malych przyslonych. Z ogniskowych najbardziej mi odpowiada 135 i 35 mm, 35-tke mam od niedawna takze nie ma zbyt wiele zdjec, chociaz juz niedlugo ogrodki zakwitna![]()
Co sadzicie ??
Gabrysia i Helenka, siostry......
1. 135 f2.5
2. 135 f2.2
3. 50 1.6
4. 135 f2.5
cdn.........
Ostatnio edytowane przez mrSaint ; 27-01-2007 o 02:05
gites fotki
moje digarty
EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.
Spoko fotki - rodzice pewnie wniebowzięci, CUDNE rozmycia... 5. i 7. kiepski BW/kolory w 8. mocno razi wyżarte, PS-owe, przepalenie (a moze to tylko u mnie na monitorku)
tak ogólne powiem- bardzo łade fotografie