Cytat Zamieszczone przez Lokrum Zobacz posta
Jeśli masz to zdjęcie w wersji do druku (300dpi) to ja to łykam!( za darmo!;-)
Cie cholera musze jakis zamaszysty autograf wymysles do oznakowania zdjec, co by mnie potmni rozpoznywali

Jak znajde chwile to podesle Ci to zdjecie ale pamietaj, jasne pelne sie nalezy ku czci-pamieci rdzewiejacej fury...........zartuje oczywiscie........... :-D

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
...
# 1 bardzo udana kompozycja - tylko szkoda, ze sie troche kladzie na lewo
# 8 juz mnie udana, droga nie idzie na ukos co do mnie przemawialo w # 1 (i tez leci w lewo)....
szczerze mowiac nie zwrocilem uwagi, jakos tak mnie ciagnie w lewo, ciekawe :-D ..........ale to chwila moment moge w psujce poprawic, chyba potrafie....

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
....
# bez numeru (jeansy) - fajniej by bylo gdybys troche szerzej zlapal i nie obcial kola...................

mam takie zdjecie jakbys je widzial ( nie obciete) ale wyglada sztywnicko, jesli mozna tak fote okreslic czyli zdecydowane nie calym kolom

Cytat Zamieszczone przez PatriX Zobacz posta
Moim zdaniem niektóre troche przekolorowane ale ogólnie SPOKO

kocham nabrzmiale i zywe kolory

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta
Tylko nie wiem dlaczego autor zdjećpisze gnioty.... masz nisą samooceną o sobię chyba....
Autor jakis dziwny jest ............uczy sie, podziwia innych, stara sie odnalezdz swoja droge w fotografii.............a droga wydaje sie znikac w gaszczu gniotow

pzdr

A jak Wam sie widzi ponizsze zdjecie, mowcie szybko :wink:

PSulem troche............

11.

pzdr