super foty, dawaj dalejjaka puszka??
super foty, dawaj dalejjaka puszka??
Takie komentarze jakie TUTAJ ( to nie jest plfoto ) otrzymujesz i chęc Ludzi do rozpisywania sie na temat kazdego ze zdjec swiadczy samo o sobie! Jest cos w Twoich zdjeciach co przyciaga i wzbudza w czlowieku chec do podzielenia sie z autorem refleksjami. (wlasnie pisze tego posta!)Od tamtego czasu stracilem serce do zdjec. Szukam natchnienia
Fotki Świetne
Pozdrawiam
6 i 7 są świetne. Co prawda na 7 BW coś nie tego ale dobre ujęcie...
Pozdrawiam
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Pare tygodni temu udalo mi sie dotrzec na jedna z wysp hawajskich, Maui
Krotko, PIKNIE
Wspaniale miejsce, zeby odpoczac, malo ludzi! na plazach i drogach pustawo!
Najwieksza frajda, nurkowanie!!! Rafa kolarowa jest przecudna, ciezko opisac trzeba zobaczyc!
Hawajki grube ale za to alkohol tani![]()
Kilka landszftow
1. Moja ulubiona plaza, Big beach o zachodzie, kiedys glowna "siedziba" dzieci kwiatow na hawajach. Piekna, szeroka, supre czysta, wysokie fale, z jednej strony woda a zdrugiej wiecznie zachmurzony krater wulkanu Haleakala (3000 mnpm)
2. Black Sand Beach, plaza powstala z erupcji wulkanicznej, wulkanu Haleakala
3. Fale na Big beach, niezle poniewierajaNa widnokregu Molokini, jedno z lepszych, miejsc na swiecie do nurkowania, widocznosc pod woda do 60 metrow! Ale jak sadze bardziej jest znane z tapet na naszych monitorach ;-) , piekna "podkowa" skalna otoczona szmargdowo-lazurowa woda
zdjecie Molokini, nie moje
A to moje, Molokini z profiluNa Molokini mozna sie dotsac wykupujac rejs z Maui, plywaja codziennie, rodzaj tarnsportu do wyboru i koloru, ja wybralem piekny, duzy katamaran, polecam
cdn.......
Ostatnio edytowane przez mrSaint ; 14-03-2007 o 02:26
Ladnie tam. Czekam na wiecej fotek. Zdziwiles mnie tym ze tam tak pusto. Spodziewalbym sie tlumow.
Czy krzywy horyzont na pierwszej fotce jest zamierzony?
Dla mnie rewelka 4,6 i 9 (z dzieciakami) !!
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl