Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: [MrSaint] Ludzie, miejsca........

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar mrSaint
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    szukalam info o 35L...
    warto miec to szklo!!

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrSaint Zobacz posta
    warto miec to szklo!!
    chcialam cos szerszego do portretu ale chyba zostane przy swojej pierwszej decyzji czyli 24-70L bo jest bardziej uniwersalny.

Nikawolf
    Guest

Domyślnie

ładne, z pomysłem i klasą, bardzo nietypowe i niebanalne. Naprawdę dużo przyjemniej ogląda się takie śluby niż standardowe zaprowadzanie Młodych przez fotografów w te same miejsca - co ja obserwuje akurat w Olsztynie. Co jakaś sobota i śluby to fotografie prawie wyłącznie pod zamkiem i praktycznie takie same. Gratuluję - świetna ręka i bardzo ładne zdjęcia

Dopiero zaczyna Awatar mrSaint
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikawolf Zobacz posta
    ............ Naprawdę dużo przyjemniej ogląda się takie śluby niż standardowe zaprowadzanie Młodych przez fotografów w te same miejsca - co ja obserwuje akurat w Olsztynie. Co jakaś sobota i śluby to fotografie prawie wyłącznie pod zamkiem i praktycznie takie same.....
    Nikawolf, masz racje, jednak zauwaz, ze wszystko zalezy od punktu widzenia, jakbys mieszkal na maui i widzial takie zdjecia systematycznie to tez pomyslalbys, nudaaaaaaa a zamek w Olsztynie bylby egzotyczny i niebanalny :-D

Cytat Zamieszczone przez Nikawolf Zobacz posta
    ładne, z pomysłem i klasą, bardzo nietypowe i niebanalne. ...... gratuluję - świetna ręka i bardzo ładne zdjęcia
    uwazam, ze wyszly tak fajnie poniewaz byly robione tydzien po ceromonii slubnej. Spontanicznie, mlodzi wyluzowani, otwarci na wszystko. Suknia slubna mlodej, ktora byla jej "oczkiem w glowie" w dniu slubu, zeszla na dalszy plan podczas pleneru "i tak idzie do prania", wyniosla z tej plazy chyba ze 3 kilogramy piachu, ukrytego w zakamarkach dlugiego trenu..........

Powinno sie robic plener po slubie............stanowczo

pzdr

Uprawnienia umieszczania postów