Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: program do robienia filmow ze zdjęć...

Lipa
    Guest

Domyślnie

a wlasnie jest jakis polski program do robienia filmow ze zdjec ?? prosze o szybka odpowiedz

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto
    Bańska Bystrzyca, Słowacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dyzmas Zobacz posta
    Poszukuję takowego. Chciałbym zrobić prezentację(film z muzyką) ze zdjeć. Jest jednak pewien problem. Zależałoby mi, by program miał funkcję "zoom" - czyli pokazywał cześć zdjęcia i przejezdzal na inny fragment, bądź pokazywał zdjęcie od "szczegółu do ogólu". Gdyby jeszcze programik był darmowy to już wogóle byłoby gites... Ma ktoś coś takiego ?
    Gdybyś miał macintosha, to taki efekt otrymałbyś za pomocą iPhoto. Niestety w sprawie PC nie jestem Ci wstanie wskazać nic konkretnego. Może Picasa, wiem, że robi ruchomy pokaz slajdów z delikatnym powiększeniem. Niestety w niej nie da się chyba ręcznie ustawić miejsa skąd dokąd ma iść ten zoom na zdjęciu.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Krzeszowice

Domyślnie

Jest polski program do robienia prezentacji slajdów FotoOffice3 firmy GData.
    Możesz robić prezentacje jako plik .exe,.html,.pdf oraz nagrywać VCD,S-VCD,lub DVD.Ewentualnie możesz użyć do robienia filmów ze zdjęć Pinnacle Studio który jest po polsku.
    Jarecki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów