Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 121

Wątek: adrisim - UWAGA!!!!!!

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błajo Zobacz posta
    No ja tez przez AK mam klopoty... jestem ciagany po sadach jako swiadek.

Znajduje coraz wiecej ludzi oszukanych przez tego goscia....
    Znajoma z towarzystwa fotograficznego tez nacieta na karte 1GB ....
    Wydzial Przestepstw Gospodarczych prowadzi sprawe ... jesli znacie kogos kto mial problemy to wysylajcie info o numerach spraw w sadach... Oni to polacza i wtedy sedzia ni ebedzie mial zadnych watpliwosci... Im wieksza kasa tym szybszy tryb... a mamy o tym gosciu wszystko co nalezy, adresy, itp itd....

Tomasz

501490164
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

A czy ktoś wie czy ten człowiek działa/ał na Allegro?
    Ew. z jakim nickiem?

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza Zobacz posta
    A czy ktoś wie czy ten człowiek działa/ał na Allegro?
    Ew. z jakim nickiem?

Jak chcialem przez Allegro to powiedzial ze nie ma konta na allegro, bo nie zarabia na sprzecie tylko okazyjnie cos tam sprzedaje...

Zablokowany Awatar javion

Domyślnie

nie masz jakiegoś/jakiś kolegów co mu niechcący recę połamią bo "nie miał papierosa"....... w takich przypadkach siłowo i anonimowo jak na mój gust.

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

javion, niechce nic mowic,ale takie posty sa nie na miejscu ]:-> mysle ze narazie zostawmy sprawe sadowi, potem sie bedzie myslec co z gosciem zrobic ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crater Zobacz posta
    javion, niechce nic mowic,ale takie posty sa nie na miejscu ]:-> mysle ze narazie zostawmy sprawe sadowi, potem sie bedzie myslec co z gosciem zrobic ;]
    a wtopiles kiedys 2400 na miesiac bez nadzieji na odzyskanie..... gość poprostu stosuje powiedzenie "masz jelenia to go duś jak ci zdechnie to go puść.
    wiec tez powinien go ktos przydusić

a w sądzie to też chyba nigdy nie byłeś.... TO JEST POLSKA ZERO ZAINTERESOWANIA CZłOWIEKIEM POSZKODOWANYM JAK I BANDYTą A KARY Są TAKIE żE KOń BY SIę UśMIAł

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez javion Zobacz posta
    a w sądzie to też chyba nigdy nie byłeś.... TO JEST POLSKA ZERO ZAINTERESOWANIA CZłOWIEKIEM POSZKODOWANYM JAK I BANDYTą A KARY Są TAKIE żE KOń BY SIę UśMIAł

Nota bene facet .... juz mnie straszyl ze wytoczy mi process bo stracil przeze mnie prace w gazecie, dlatego zatrzymuje moja kase jako odszkodowanie...

Straci jeszcze wiecej.... kariere jako fotografik.... czekam na wyrok z prokuratury a potem..... "INTERNET to potega....."

Aaaaaa taaak mnie gosc wkurzyl, ze nie odpuszcze....

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez javion Zobacz posta

bylem, wygralem i jestem zadowolony bo przysadzielm goscia, ktory mi na odcisk nadepnal...

tdt pewnie, nienalezy odpuszczac takim, ale z lamaniem to bym raczej poczekal.A co do przywlaszczenia sobie twojej kasy (bezprawnie - bo odszkodowanie ma prawo ustanowic instancja karna) to bym sie niebal, moze sie to rowniez skonczyc ze do wyroku skazujacego zostanie dolaczona grzywna ze bezpodstawne przywlaszczenie wlasnosci majatkowej... czyli plus dla icebie bo kolejna kase dostaniesz

Domyślnie

bylem, wygralem i jestem zadowolony bo przysadzielm goscia, ktory mi na odcisk nadepnal...

tdt pewnie, nienalezy odpuszczac takim, ale z lamaniem to bym raczej poczekal.A co do przywlaszczenia sobie twojej kasy (bezprawnie - bo odszkodowanie ma prawo ustanowic instancja karna) to bym sie niebal, moze sie to rowniez skonczyc ze do wyroku skazujacego zostanie dolaczona grzywna ze bezpodstawne przywlaszczenie wlasnosci majatkowej... czyli plus dla icebie bo kolejna kase dostaniesz

tak - jak bedzie mial z czego zaplacic - bo wyrokow niewyegzekfowanych jestmnóstwo i co z tego ze bedziez mial go na pismie

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

moze sie to rowniez skonczyc ze do wyroku skazujacego zostanie dolaczona grzywna ze bezpodstawne przywlaszczenie wlasnosci majatkowej... czyli plus dla icebie bo kolejna kase dostaniesz
    Piękna jest ta teoria prawa, szkoda że praktyka w Polsce wygląda zupełnie inaczej.

Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów