Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: powłoki czyszczenie obiektywu

Mieszany widok

Domyślnie

Przepraszam za mala reanimacje topiku, ale chcialem dopisac swoje wrazenia z czyszczenia obiektywu i filtra uv.

Mam kupiony Chemax 3 oraz sciereczke z mikrofibry, no i wlasnie mam klopot z ta sciereczka, zostawia koszmarne ilosci wloskow. Jak psikne plytem i przejade pare razy sciereczka to mam te kudly wszedzie. Czy to jakas kiepska sciereczka (koszt 20zl, Feel) czy tez to typowe dla nowej, i trzeba ja moze przeplukac czy nim sie zacznie uzywac? Jutro kupuje jeszcze w aptece cos do przedmuchiwania, ale nie wiem czy to akurat jest rozwiazanie na te "włoski".

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bert Zobacz posta
    Przepraszam za mala reanimacje topiku, ale chcialem dopisac swoje wrazenia z czyszczenia obiektywu i filtra uv.

Mam kupiony Chemax 3 oraz sciereczke z mikrofibry, no i wlasnie mam klopot z ta sciereczka, zostawia koszmarne ilosci wloskow. Jak psikne plytem i przejade pare razy sciereczka to mam te kudly wszedzie. Czy to jakas kiepska sciereczka (koszt 20zl, Feel) czy tez to typowe dla nowej, i trzeba ja moze przeplukac czy nim sie zacznie uzywac? Jutro kupuje jeszcze w aptece cos do przedmuchiwania, ale nie wiem czy to akurat jest rozwiazanie na te "włoski".
    W byle salonie optycznym dostaniesz taką nie zostawiającą włosków za circa about 5 zł.

Domyślnie

no wlasnie moja kupowana w salonie optycznym, pani taka doradziła, byly inne tansze bo mniejsze, wolalem troszku wieksza no ale hm...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

ewentualnie pewnie zawsze masz przy sobie jakas bawelniana koszulke...

Uprawnienia umieszczania postów