Powoli, powoli. Nie chcesz chyba na powiedziec, ze chciales opanowac nowy system w 1 dzien?Zamieszczone przez M_Kuron
P.S.
Gratuluje zakupu![]()
Powoli, powoli. Nie chcesz chyba na powiedziec, ze chciales opanowac nowy system w 1 dzien?Zamieszczone przez M_Kuron
P.S.
Gratuluje zakupu![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
ha, nie jeden by chciał taki sprzet jak ty... ja narazie planuje trzysta50 z kitem ...![]()
korekcja EV jest pod kolkiemZamieszczone przez M_Kuron
trzeba widocznie je wlaczyc
![]()
No nie da się ukryć że tak jest i to jest jedno z najlepszych rozwiązań moim zdaniem tego typu w lustrach.Zamieszczone przez kane
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
pwoiem szczerze ze korekcja ekspozyji tylnym koleczkiem oraz informacja w formie drabinki na gornym LCD to bardzo dobra rzecz w canonie
Oj tak.....zwłaszcza górny Lcd z parametrami bardzo się przydaje...Zamieszczone przez Niedzwiedz
no jako uzytkownik 350 to rozumiem hehe![]()
Heh też bym chciał taki sprzęt na początekPowodzenia życzę i witamy ...
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
o czescTy tez tutaj :P
widzie ze sprzecik masz konkretpozro i do zobaczenia na rajdach
![]()
Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8L; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...