Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Poszedlem Do Rozum Do Glowy

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariuszkom
    zauwazylem ze czesc z was uwaza sie za nad ludzi!!, co w tym zlego ze zalozylem tyle watkow
    Nie uważam się za żadnego guru. Wiem bardzo mało i dzięki istnieniu forum ciągle dowiaduję się czegoś nowego. A przez takie spamowanie, jakie uprawiasz wbrew netykiecie i regulaminowi, forum staje się śmietniskiem, w którym wątki-perełki, zawierające wiedzę, którą mógłbym i chciałbym poznać, giną pośród całej sterty bezwartościowego ględzenia.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Mariuszu, dolaczajac do jakiejs spolecznosci warto by sie chociaz zapoznac z panujacymi tam regulami.
    ... zwłaszcza że przy rejestracji na forum wymagana jest akceptacja tegoż regulaminu. I nie jest ona (rejestracja, nie akceptacja ) obowiązkowa...

Dopiero zaczyna Awatar mort_subite
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katonczyk
    Powiedzcie mi tylko jedna rzecz - czy warto kupowac nowszy model aparatu tylko dlatego, ze jest nowszy? Jeszcze rozumiem 300D a 350D, bo faktycznie tam sporo roznic bylo, ale tutaj? Widze taki trend w lustrzankach, jaki jest w calym przemysle komputerowym - co 1,5roku wymieniamy wszystko co sie da na nowsze.
    Oczywiście, że to nie ma większego sensu - no chyba, że zaistniała zmiana międzygeneracyjna wnosi jakieś istotne (z punktu widzenia konkretnego fotografującego) modyfikacje, np. ów usprawniony AF. Albo ktoś ma na zbyciu trochę $$$ i koniecznie chce mieć "the latest and the greatest" (pomijając fakt, że trudno na poważnie aparat entry-level określać tak górnolotnie).
    Natomiast jeżeli ktoś dopiero się do lustrzanki przymierza, to rozważania 350D vs 400D mają jak najbardziej sens. W chwili obecnej jest to oczywiście takie sobie bicie piany, bo dopóki nie pojawią się testy "czterysetki", to trudno się sensownie na temat tego aparatu wypowiadać. Niemniej jest o czym myśleć - różnica w cenie nie będzie przypuszczalnie oszałamiająca, zaś co nowe, to nowe...
    Miłego dnia.

Coś już napisał Awatar mariuszkom

Domyślnie

co do regulaminu:

"Wszystkie wypowiedzi wyrażają punkt widzenia użytkownika, który je pisał, zatem ani właściciel Forum Canon Board jak i Jelsoft Enterprises Ltd. nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za zawartość wiadomości.

Poprzez przyjęcie tych zasad gwarantujesz, że nie będziesz umieszczał żadnych wiadomości o treści obraźliwej, wulgarnej, seksualnej, głoszącej poparcie dla przemocy i dyskryminacji, lub innej, naruszającej prawo."

zgodnie z tymi wytycznymi nie zlamalem zandego zakazu na forum, wiek kolejne pretensje nieuzasadnione.

powtarzam jeszcze raz jest to dzial dla pocztkujacych, innego nie ma, moze bedzie dla geniuszy i zaawansowanych i wszyscy sie tam znajdziecie, tymczasem sa ludzie ktorzy maja podobne problemy i sa poczatkujacymi userami wiec nie mozecie miec do mnie pretensji ze zakladam watki. Forum po to jest

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Oho, zaczyna się Na PM przerabiamy takie dyskusje z obrażonymi, niezadowolonymi, obrońcami "wolności słowa" albo zwykłymi trollami średnio raz na tydzień

A ja już dawno proponowałem zastąpienie regulaminu jednym prostym punktem: administrator (i/lub reprezentujący go moderator) ma zawsze rację. Jeśli się nie zgadzasz - wciśnij "anuluj" A reszta to bardziej jako pomocnicze wytyczne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Oho, zaczyna się Na PM przerabiamy takie dyskusje z obrażonymi, niezadowolonymi, obrońcami "wolności słowa" albo zwykłymi trollami średnio raz na tydzień

Ja nie jestem ani obrazony, niezadowolony badz trollem, po prostu chce miec jasnosc w pewnych sytuacjach, jesli ktos mi wypomina ze naruszylem regulamin a tak nie jest to to nie jest w porzadku. Jesli Admin lub moderator mialby zawsze racje to powyzszy regulamin bylby bezcelowy, a chyba nie oto komus chodzilo.

JA rozumiem poirytowanie niektorych osob moimi watkami, ale badzcie ludzmi, nie mozecie negowac wszystkiego co napisze.
    Ostatnio edytowane przez mariuszkom ; 29-08-2006 o 11:10

Miasto
    Zürich

Domyślnie

badzicie ludzmi, nie mozecie negowac wszystkiego co napisze.
    Za pierwszym razem można się lekko uśmiechnąć. Za drugim przejść obojętnie. Za trzecim zaczyna to trochę wkurzać. Za czwartym wkurzonych jest już kilku. Z postów powyżej wynika, że Ty jjesteś gdzieś w okolicach tego czwartego punktu.

Coś już napisał Awatar jacech1
    Miasto
    Przemków

Domyślnie

z fotografia cyfrowa zaczynam wiec trzeb zaczac od podstaw czyli ...

chcialem sie rzucic odrazu na gleboka wode kupujac 20D ale w fotografowaniu chodzi o cos innego...o radosc z robienia zdjec....mysle ze ta 350 luz 400 spokojnie mi wystarczy
    Kup sobie 350D i tak cię przerośnie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacech1
    Kup sobie 350D i tak cię przerośnie ...

kolejny "kolega" ktory ma jakis kompleks, wiesz dogryzajac komus to to nie robi przykrosci tej osobie( w wiekszosci, mi ie robi) tylko swiadczy o tym ze ma sie jakis niedosyt czegos, niskie poczucie wlasnej wartosci, taka jest niestety prawda....

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

A ja proponuje zakończyć te spory bezsensowne. mariuszkom na przyszłość sprawdź czy ktoś nie założył podobnego tematu, a teraz poszukaj a pewnie znajdziesz takie które Cię interesują. Nikt tu za ciebie nie podejmie dacyzji co kupić bo dla jednych 400d za mały dla innych odpowiedni i bedą tutaj padać tylko opinie subiektywne a nie obiektywne (na których ci zapewne zależy).

Mi szczerze mówiąc to odechciewa się komukolwiek takiemu pomagać bo zaraz w wątku robi się zadyma na temat tego czy coś jest zgodne z regulaimnem albo nie bo to że nawet ktoś zadaje podobny temat to tak jak muflonie napisałeś - za pierwszym razem można się uśmiechnąć i ja za tym pierwszym razem staram się wypowiadać. Z ilością postów zgoda. Jeżeli coś jest niezgodne zdaniem moderatora z regulaminem to niech napisze posta dlaczego i zamknie
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów