witam,
planuje zakup Body 20D jakos niedlugo i szukam osob ktore tez maja takie zamiary.
Zawsze to taniej kilka sztuk - moza sie potargowac.
witam,
planuje zakup Body 20D jakos niedlugo i szukam osob ktore tez maja takie zamiary.
Zawsze to taniej kilka sztuk - moza sie potargowac.
Przechodzisz sam siebie mariuszkom![]()
![]()
![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Czyli wesoło tu będzie wkońcu na tym forum bo już wiało nuda momentami![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Kupuj, kupuj, bo zanim kogoś znajdziesz i się dogadasz, to mogą już zniknąć 20-stki.![]()
20D || Sigma 18-50/2.8 EX DC || Sigma 70-300/4-5.6 APO DG MACRO
Minolta 700si || Minolta 28-105/3.5-4.5 || Sigma 70-300/4-5.6 APO MACRO
Moje fotki: onephoto, plfoto, obiektywni, trekearth
Ja rowniez planuje kupic i szukam najtanszej opcji z "dobra" gwarancja.
Sorcerer: Jak Ci sie sprawuje 20D + sigma 18-50/2.8 ?
Dzięki, bardzo dobrze! Nie sprawia żadnych problemów, dobrze współpracuje z Sigmą. Jestem bardzo zadowolona po przesiadce z 300D. :smile: Polecam!
20D || Sigma 18-50/2.8 EX DC || Sigma 70-300/4-5.6 APO DG MACRO
Minolta 700si || Minolta 28-105/3.5-4.5 || Sigma 70-300/4-5.6 APO MACRO
Moje fotki: onephoto, plfoto, obiektywni, trekearth
Czesc pozdrawiam wszystkich:-D , ja też planuje kupic 20D ,szukam juz od tygodni i nie moge sie zdecydowacczy na allegro czy 400zł drozej w sklepie(na drugim końcu polski), jak bedziesz miał namiary na kogoś sprawdzonego na allegro od kogo warto kupić, to daj znać. Pozdrawiam.
![]()
Na allegro sa dwie osoby ktore oferuja sprzet 20D+kit za 3650zl. Gwarancja jest na 12 miesiecy ale ich wlasna, czyli dla mnie zadna, bo jesli ktos oferuje na allegro sprzet za 3,5k i podaje jedynie numer telefonu to dla mnie jest firma krzak, nawet jesli w rozmowie telefonicznej wszystko jest cacy. Nie kracze ze musi sie popsuc, ale w koncy kupuje w Polsce. 2 miesiace ktos mogl mi kupic w B&H ale zrezygnowalem go nie mialbym gwarancji.
A teraz poczytalem i pisza ze 20D to juz historia, ze jesli sa to jakies poserwisowe itd, przestraszyli mnie i zaczolem myslec o 30D, chodz to drozszy sprzet. 30D, ale z kitem bo na szkla to juz mnie nie bedzie stac, szkla chodzby na jedno... Sam juz nie wiem co mam robic, najgorzej jak sie czyta i czlowiek sie uswiadamia.