Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Obiektyw 70 -300 dla Canona 20D

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MADNESS
    Jesli wiecie gdzie moge znalezc dobra stronke na USA to bede wdzieczny za info.
    Moim zdaniem Adorama (u nich brałem 70-200). Nie są najtańsi, ale to chyba najbardziej renomowany sklep - a ceny są ciągle IMHO rozsądne.
    Adorama ma układ z Amazonem - zamawiając przez tego drugiego można często załapać się na "free super saver shipping over $100".

MADNESS
    Guest

Domyślnie

A jakia karte pamieci mi polecice myslalem o 2GB Scan Disc Ultra 2 , no ale powiedzcie jakie sa wasze propozycje i opinie na temet tej katry.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

A jakia karte pamieci mi polecice myslalem o 2GB Scan Disc Ultra 2 , no ale powiedzcie jakie sa wasze propozycje i opinie na temet tej katry.
    Hemm? No a co tu opiniować.. uznawane są za jedne z (naj-)lepszych. Sam się zastanawiam nad kupnem takiej, ale chyba jednak wezmę 1GB, bo planuję też databanka.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Moim zdaniem Adorama (u nich brałem 70-200). Nie są najtańsi, ale to chyba najbardziej renomowany sklep - a ceny są ciągle IMHO rozsądne.
    Adorama ma układ z Amazonem - zamawiając przez tego drugiego można często załapać się na "free super saver shipping over $100".
    No ja przykładowo z Adoramą miałem małe kłopoty - dopiero po kilku telefonach wysłali to co chciałem, mimo że za każdym jednym obiecywali że już wysyłają, a mi akurat zależało na czasie bo wracałem do Polski... A z B&H nie miałem nigdy żadnych kłopotów.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

B@H ma bardzo fajną cechę: Jeśli nie posiadają danego towaru aktualnie na stanie to odpowiednia informacja pojawia się przy tej pozycji.

Bardzo bym chciał żeby i polskie sklepy internetowe tak postępowały. Jakoś tak się składa że na ich stronach teoretycznie można kupić wszystko tylko jak przychodzi co do czego to okazuje się że "akurat tego nie mają" lub "właśnie wyszło".
    Troszkę mnie to irytuje.

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie Re: Obiektyw 70 -300 dla Canona 20D

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Najsolidniejsza i najdroższa firma to B&H Ja kupowałem i polecam z czystym sumieniem firmę dużo tańszą, ale niewiele mniej solidną, czyli BuyDig.com
    W B&H kupowalem 3 razy i to prawda - firma jest solidna i profesjonalna. Ale czy najdrozsza? To zalezy... Wg mnie ceny maja raczej w okolicaj statystycznej sredniej (porownujac na rynku amerykanskim oczywiscie). W kazdym razie nie powiedzialbym ze jest najdrozsza.

BuyDig tez jest niezly. U nich kupowalem kiedys 10D. Ceny przyzwoite ale niekiedy nawet wyzsze niz w B&H. Zaskoczyli mnie natomiast tym ze trzeba do nich dzwonic zeby potwierdzic zamowienie.

Inne dobre sklepy w USA to Adorama i podobno Newegg.

Problem tylko w tym, ze o ile B&H maja praktycznie "wszystko" to w innych sklepach wybor jest czesto cieniutki.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów