Pokaż wyniki od 1 do 10 z 210

Wątek: Zakres tonalny w cyfrze

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Urbanowicz Zobacz posta
    Ale ja naprawdę nie rozumiem co chciałeś przez to przekazać i wcale sobie nie dworuję
    Taa, akurat...

Pisałem w prostym nawiązaniu do Twoich czterech gradientów rózniących się głębią bitową. Nie wiem co tu jeszcze wyjaśniać... Może to, że te gradienty nie odpowiadają zachowaniu matrycy w większości dolnego zakresu? Ale ileż można powtarzać? W końcu nawet w tym wątku do czegoś już doszliśmy. A Ty znowu próbujesz wracać do początku..

Jak poprzednio pisałeś (ale chyba skasowałeś), że przepraszasz za zamieszanie, to mi trochę ulżyło i miałem ochotę napisać Welcome back! ale teraz napiszę Farewell Mr. Tomasz... :rolleyes:
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz Urbanowicz Zobacz posta
    Ale odpowiedz sobie: czy jesteś w stanie takim aparatem jednobitowym zarejestrować na jednym zdjęciu najjaśniejszy i najciemniejszy punkt w scenie? Najciemniejszy będzie miał wartość 0 najjaśniejszy wartość 1
    Najjaśniejszy i najciemniejszy może/będzie mieć wartość 1. Zerowa rozpiętość, nadmierna rozdzielczość. EOT EOTowi nie równy. Jeszcze jeden EOT.
    Ostatnio edytowane przez ewg ; 27-11-2007 o 12:51 Powód: Automerged Doublepost
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Uprawnienia umieszczania postów