autorze, a jak funkcjonowal 350d - taka nieuszczelniona, amatorska puszka... nie bylo probelmow?
zapomnialem dodac:
zdjecia fajne, duzo ich, wiec jest troche i slabawych... majac takie fotki wybral bym 10% i zrobil dobre porfoliojest z czego
autorze, a jak funkcjonowal 350d - taka nieuszczelniona, amatorska puszka... nie bylo probelmow?
zapomnialem dodac:
zdjecia fajne, duzo ich, wiec jest troche i slabawych... majac takie fotki wybral bym 10% i zrobil dobre porfoliojest z czego
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
zdjecia te robione byly obiektywem EF 70-300mm F/4-5,6 IS USM mozliwe ze kilka bylo robiony KITem, to nie ja robilem te zdjecia tylko moj brat z UK, Body sie sprawdzilo, wszystko ladnie chulalo z tego co wiem,
a co do porfolio to te zdjecia sa w calosci zeby jego znajomi ogladali, obrobilem zdjecia cyfrowo zeby sie lepiej ogladalo wiec moze stad te niektore straty na jakosci
Nie no jak dla znajmych to super są te zdjęcia...po dokładnym oglądnięciu niektóre całkiem,całkiem...
Ojj miło się oglądało, choć faktycznie troszkę tego za dużo... ;-)
ja bym wybral najlepsze fotki, ale brat chcial wrzucic wszystko aby znajomi ogladali, wiec wrzucilem wszystkie![]()
bardzo fajne zdjecia. nie powiem nic nowego jak napisze ze wybralbym najlepsze zdjecia.
moglbym sie zapytac ile wyniusl kosztu calej podrozy?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Zgadzam się z tobą storm.Zamieszczone przez storm
Spodobała mi się ta ptaszyna.
kosztowala dosc duzo....jakies 4-5 miesiecznych wyplat w UK, za 2 tyg ze wszystkim, wszystko w cenie, balony itp bajery