Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Wątek: EOS 350D i zdjecia z Afryki

Uzależniony

Domyślnie

podoba mi sie
    po dniu ogladania wypieszczonych fotek reklamowo, gazetowo, stylizowanych, ostrych, dopieszczanych, poprawianych, wrecz chamsko podlizujacych sie oczom ... wspaniale jest usiasc i zobaczyc wspomniania z afryki ujete troszke inaczej. Nie przejmowac sie i pstrykac dalej

uwagi: w sumie to zmien skrypt galerie i wybierz z 15 subiektywnie ciekawych dla szybkich lopezow a reszte gdzies do innej galeri dla rodzinki

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariuszkom
    w galerii jest narazie 135 zdjec
    I to jest o jakieś kilkadziesiąt za dużo. Normalnie oglądałoby się to całkiem sympatycznie ze względu na egzotykę - nawet pomijając jakieś tam niedoróbki techniczne. Ale takie dwie fotki obok siebie jak #2 i #3 na pierwszej stronie ("ale jaja") powodują, że strona leci do kategorii "zrzut z karty" i wciska się guziczek "X" w rogu okna.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Fajne foty. Przebrnalem przez wszystkie. Milo sie ogladalo.

LOL Ty z tymi glowani, nogami i niedoswietleniem to tak calkiem serio?
    ano serio

Coś już napisał Awatar mariuszkom

Domyślnie

z tego co wiem to zdjecia byly troche poprawione programem Adobe Photoshop Elements 4.0 zeby sie lepiej ogladalo

oto kilka moich zdjec
    http://www.mariuszk.blo.pl/
    Ostatnio edytowane przez mariuszkom ; 28-08-2006 o 00:51

PaQ
    Guest

Domyślnie

Zgadzam sie z przedmówcami - zdjęcia typu "a tu moje zdjęcie z tubylcem" dla rodzinki do innej galerii, a te mocno szwankujące i powtarzające się skasować. Zostalo by z 30, które bardzo miło by się oglądało.

Bywalec Awatar sali128
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Mogło być ich trochę mniej....ale miło się ogląda...

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Też je przejżałem, zdjęć za dużo i faktycznie - widoki ładne ale wiele kadrów takich sobie. Polecam książeczki, choćby "Szkołę Fotografowania NG".

Nie, żebym ja nie popełniał takich błędów, jak autor tych zdjęć, ale przynajmniej gdy zdjęcia sobei oglądam przy obróbce to wiem które usunać i się nimi nie chwalić publicznie
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A ja myślę, że komentarze w stylu "jest ich za dużo" są trochę bez sensu.
    To nie jest wystawa "ahtystyczna" tylko facet pokazuje zdjęcia z podróży i tyle. A że nie przebrane, trudno, kilka i tak jest bardzo fajnuch, jak na przykład gnu. Zrobił galerię szablonem z programu i po prostu chce się pochwalić znajomym: "tu byłem, Tony Halik" ;-) I chwała mu za to! Często przed wyjazdem robię wywiad właśnie po galeriach i patrzę gdzie, co i jak jest. Ja mam tysiące zdjęć z podróży po świecie i często znajomi i obcy pytają gdzie je można obejrzeć. A do publikacji nadaje się może kilkadziesiąt. Tylko że ja jestem leniwy i umieszczać w necie mi się ich nie chce...
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Wrzuciłeś linka na forum fotograficzne a nie podróżnicze, stąd takie podejście do sprawy.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariuszkom
    co sadzicie?
    Słonie na tle zachodu - bardzo mi się podobają.
    Trzebaby popracować nad kolorami, coś balans bieli fiksował, raz ok a raz niebieskie.

Jakie szkła używał?

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów