Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: EOS 350D i zdjecia z Afryki

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Nie Vitez tylko ja, nie bana tylko warna i nie koniec tylko cenzura
    Zgadzam sie. Dlatego nie uzywam "brzydkich" wyrazen na forum.

Domyślnie

A mnie nie ktore zdjecia sie podobaja trzeba by nad nimi popracowac jeszcze troszeczke zrobic osobna galerie powiedzmy na 20 zdjec i byly by ciekawe, mnie sie moze dlatego podobaja ze jeszcze tam nie bylem moze kiedys pojade pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Tak jak kolega powiedzial. Wszystkie sa zeby znajomi widzieli. Podzielil sie z nami swoimi wrzzeniami i jest OK. Oglada sie przyjemnie. Minus jest taki ze wiekszasc (ja nie) zajmuje sie ftografowaniem zawodowo. Ich praca to robienie zdjec i dopatryewanie sie bledow (to tego sluzy Galeria Uzytkownikow) i informoanie jak takich beldow sie pozbywac (cenne informacje). Kolega moze wybrac powidzmy kilka zdjec powiedzmy "najlpszych" i zaistniec z nimi w Galerii. Gdzie zostanie obrzucony blotem i pochwalony, pouczony gdzie zdobedzie wicej informacji na temat zdjec jak i kadrowania (lub tez nie zawsze znajdzie sie malkontent i zachwycony). Ogladajac zdjecia musimy patrzyc na nie jako "dla kumpli i rodziny" - pod tym wzgledem zdjecia niesamowite (miejsce i jego zalety). Technicznie - sa osoby, ktore z racji doswiadczenia i umiejetnosci moga krytykowac. Przylaczam sie do wiekszasci czytelnikow. 2 galerie - 1 dla znajomych/rodziny 2ga dla forumowiczow. jeszcze raz powiem - oglada sie przyjemnie

Domyślnie

Generalnie zdjęcia całkiem fajne - niektórzy narzekający może nie zauważyli, że praktycznie jest to komplet zdjęć z wycieczki, a tam się załapują także te w typie "rodzinnego albumu" itp. Z całości można wybrać kilka i zrobić całkiem zgrabną galerię - np. zdjęcia zachodów itd. są bardzo fajne - przemyślany kadr, widać że ktoś pomyślał jak je robił.

Dopiero zaczyna Awatar Rafb
    Miasto
    Wwa - Kat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vresviik Zobacz posta
    niechlujne kadry(poucinane głowy nogi itp) niedoswietlone niebo, nieostre itd, jak dla mnie nieciekawe pomijając niedostatki techniczne
    fakt, najlepiej nie jest....sam temat / miejsce niestety nie zawsze ratuje zdjecie....ale kilka kadrow bylo ok. do konca nie dobrnalem ni kuta ,)
    pozdrawiam!

Coś już napisał Awatar nosorozec
    Miasto
    Torun

Domyślnie

Jak dla mnie galeria baardzo fajna - gepardy wrecz swietne.

Bylem w Keni ostatnio przez 14 dni -10 dni w Nairobi w robocie a 3 na safarii w Nasai Mara. Pojezdzijcie sobie trzesacym sie landrovera 110 przez 10godzin w kurzu i w sloncu i wtedy zobaczymy jakie wam zdjecia wyjda.

Pzdr,
    Konrad
    350D + 24-70/f2.8L + EF 50mm/f1.8 + EF 85mm/f1.8 + 580EXII
    ---
    "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE." - Ernst Haas

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nosorozec Zobacz posta
    Jak dla mnie galeria baardzo fajna - gepardy wrecz swietne.

Bylem w Keni ostatnio przez 14 dni -10 dni w Nairobi w robocie a 3 na safarii w Nasai Mara. Pojezdzijcie sobie trzesacym sie landrovera 110 przez 10godzin w kurzu i w sloncu i wtedy zobaczymy jakie wam zdjecia wyjda.

Pzdr,
    Konrad
    To straszne ))
    Ale straszniejsze jest takie tłumaczenie, przecież nikt nie zmusza do wystawienia zdjęć. Teraz po Twoim poście wiem że powinienem zdjęcia chwalić bo przecież robione były w ekstremalnych warunkach

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów