Pokaż wyniki od 1 do 10 z 150

Wątek: Canon 20 D vs 400 D

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    Filtr anty kurzowy jest nie do przecenienia....
    Moja 20tka niedlugo skonczy 2 lata dosc intensywnego uzytkowania, zmieniania obiektywow w przeroznych warunkach i... do tej pory 4 razy czyscilem matryce.
    Naprawde zastanawiam sie nad przydatnoscia tego filtru a jeszcze bardziej nad tego typu wciskaniem marketingowych haselek.
    Widze tylko jedna potrzebe dodawania go do puszek Canona - bo konkurencja ma.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    ... Widze tylko jedna potrzebe dodawania go do puszek Canona - bo konkurencja ma.
    Konkurencja ma też sensownie rozwiązane Auto-ISO oraz bezprzewodową kontrolę błysku dla zewnetrznych lamp bez konieczniości zakupu lampy Master za ca. 1500zł czy idiotycznego sterownika za 800zł.
    Mogliby pójść w tym kierunku....
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    no to tym bardziej nie widze sensu zeby dopłacać =]
    A u mnie inaczej. Mialem wczesniej 300D (takie fajne, spore z gripem) i po wzieciu 350'tki do reki na 10 min zamowilem 20'stke bez najmniejszej kalkulacji dotyczacej wyzszej ceny.

Ile by 350'tka nie byla tansza nie moglem strawic jej rozmiaru A najbardziej mnie dobil w 350'tce klik przyciskow

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt
    Konkurencja ma też sensownie rozwiązane Auto-ISO oraz bezprzewodową kontrolę błysku dla zewnetrznych lamp bez konieczniości zakupu lampy Master za ca. 1500zł czy idiotycznego sterownika za 800zł.
    Mogliby pójść w tym kierunku....
    Oj tak... I jeszcze blokowanie czasu od dolu na 1/60 w Av
    ...

Uprawnienia umieszczania postów