Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 150

Wątek: Canon 20 D vs 400 D

Coś już napisał Awatar mariuszkom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    Czlowiek najlepiej uczy sie na wlasnych błedach , wiec nie bede Ci psuł zabawy Mariusz =)

zabawy mi nie popsujesz chcialbym wiedziec dlaczego krzywde sobie uczynie kupujac 20D

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

"jak się kto spieszy to się diabeł cieszy" - poczekamy i zobaczymy!!!

Bywalec Awatar Kaworu
    Miasto
    Stalinigród

Domyślnie

w pełni funkcjonalny zamiennik delty kosztuje 270zł zamiast 700zł od canona! Jedyna różnica taka że nie ma białego napisu canon!
    Ekhem, gripy canona w proline sa po 299 ( http://www.proline.pl/shop.php?prodi...BATTERY+GRIP+B ) tylko w zwiazku z cena ostatnio ciezko je dostac;

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaworu
    Ekhem, gripy canona w proline sa po 299 ( http://www.proline.pl/shop.php?prodi...BATTERY+GRIP+B ) tylko w zwiazku z cena ostatnio ciezko je dostac;
    A gdy przyjdzie dostawa cena się zmieni. Tam masz cenę ostatniej sprzedaży. To nie jest oferta handlowa - taki tekst jest chyba w każdym sklepie internetowym.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Z 400D i 20D jest tak jak np. z VW Golfem i VW Passatem.
    Czego bys nie dostal w Golfie (klima, DVD, alu fele), to zawsze bedzie klasa nizej.
    400D jest o klase nizej niz 20D - a sa rzeczy jak chocby ergonomia czy dokladnosc AF-a, ktorych ani samoczyszczaca matryca, ani wiekszy LCD nie zastapia.

Uzależniony

Domyślnie

400D ma AF z 20D...
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Bywalec Awatar Kaworu
    Miasto
    Stalinigród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9
    A gdy przyjdzie dostawa cena się zmieni. Tam masz cenę ostatniej sprzedaży. To nie jest oferta handlowa - taki tekst jest chyba w każdym sklepie internetowym.
    Tamtejsza cena jest taka juz od conajmniej pol roku, z reszta oni zawsze mieli fajne ceny, monitor mi sie udalo u nich kupic 300pln ponizej sredniej ceny konkurencji ;p i jest mało prawdopodbne zeby na raz zmienila sie o wiecej niz pare % ... no chyba, ze canon o tyle podbije ceny 'hurtowe';

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Z 400D i 20D jest tak jak np. z VW Golfem i VW Passatem.
    Czego bys nie dostal w Golfie (klima, DVD, alu fele), to zawsze bedzie klasa nizej....
    Ehhh... jak to się historia powtarza....
    Identyczne dylematy były jakieś 1-1,5 roku temu, tylko że wtedy brzmiało to 350D czy 10D :-)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu

Domyślnie

400D ma AF z 20D...
    400d ma nawet lepszy AF
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs
    To jeszcze ja się wtrącę..
    Mając od ponad roku 350D (z gripem, żeby nie było ;-) ) nie zamieniłbym go w tej chwili na 20D, mimo jego lepszej ergonomii (czyli uchwyty, kółka itp.) ....Artur
    A ja właśnie zamieniłem... i odtąd skończyły się moje obawy że mi się aparat rozleci w rękach :-). Ok trochę przesadzam, ale jakość użytych materiałów (ślady naskórka na plastiku 350d brrr...) i tzw. "pancerność" jest nieporównywalnie lepsza w 20d. Kółko też mi baaardzo pasi. A wizjer faktycznie jest przyjemniejszy :-) .
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów