Cytat Zamieszczone przez alien
BARDZO trafne spostrzezenia! Powinieneś częściej się wtracać
;-) - e tam, zaraz twoi oponenci mnie zakrzyczą..
To dopiszę jeszcze że właśnie swoją 350 tak kupowałem - miałem kupić 300d którym robiłem wcześniej trochę zdjęć i miałem do wyboru 300D albo dużo dołożyć i kupić 20D. Zakupy planowałem w lutym ale w marcu cwanon pokazał 350D - i stało się dokładnie to co teraz pewnie się stanie. Ceny 300D spadły wyraźnie, po 2 miesiącach od premiery 350D też spadło do rozsądnych cen, a i porównania 350D z 20D też oprócz ergonomii nie wyglądały tak źle (taka sama matryca, znaczne poprawki względem 300D rzeczy, które bardzo wkurzały - pomiar swiatła, ai servo itp.). Tak więc wstrzymałem się z zakupem i nie żałuję, teraz powoli (z jednej pensji w 4 osoby nie tak łatwo kupowac co chwilę coś nowego) kupuję obiektywy i osprzęt. A puszkę zawszę zdążę zmienić, obiektywy mam zamiar kupować tylko L bo nie stać mnie na to żeby oszczędzać i na nich najmniej się traci, poza tym puszkę się kiedyś wymieni a szklarnia zostanie ;-). Docelowo za parę lat pewnie czeka mnie FF więc doszedłem do wniosku że nie będe się bawił w półśrodki tylko powoli ale do celu środkami na jakie mnie stać.

Pozdr
Artur