Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Do mieszkancow Dublina

Domyślnie

Nie samo Galway chyba jest az tak interesujace - bo to miasto jest tak samo nudne jak centrum Dublina, ale wyspy Aran. - Cudowne miejsce - choc tam nie bylem ale na wiosne sie wybieram - jak wiatry ucichna
    Do tego dochodza jeszcze pogorza na polnocny-zachod oraz rozlewiska.
    Tez moga byc niesamowite
    Do tego trzeba miec autko bo inaczej nie ma co.
    Raz sie na weekend wybralem autobusem tam to odpuscilem i wyszlo tylko tyle z tego ze jechalem w sumie 8h. Tak wiec woz jest potrzebny
    (Pozatym cos mi sie wydaje ze musze zmienic puszke i dokupic pozadne tele.)

Ostatnio edytowane przez mrooq ; 29-12-2006 o 23:18

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

no niestety pogoda tej zimy jest okropna. pada codziennie wieje ze az leb urywa
    ja to tylko z domu do auta i z auta do pracy biegne ale i tak odczuwam skutki tej pogody. czasem to mi sie nawet z psem nie chce wyjsc

a co do Galway to sie nie zgodze ze jest jak centrum Dublina.
    przede wszystkim jest tu swietna atmosfera a w okresie letnim miasto tetni zyciem nawet do 2-3 w nocy

Domyślnie

no niestety w galway bylem tylko do ok 18

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrooq Zobacz posta
    no niestety w galway bylem tylko do ok 18
    spedzilem kilka dni w Galway...nocne zycie to bajka,,klimat knajpki, muzyka na ulicahc super.... poza tym to swietna baza wypadowa na arran, moher....
    fakt ze wszyscy pytali mnie czy szukam pracy i byli zdziwieni..POLAK turystycznie.....hm,hm,... a trase sobie ustalilem taka..

Dublin-DunLoraghe-Howgh-Galway(Clify,Connemara,Dingel)-Killarney (oklice)

po prostu poezja....
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tdf Zobacz posta

Dublin-DunLoraghe-Howgh-Galway(Clify,Connemara,Dingel)-Killarney (oklice)

po prostu poezja....
    Howth to dla mnie poezja, moje ulubione miejsce na wypad w niedziele latem.
    Rundka z Howt na dole, klifem dokola pod latarnie a potem wejscie na gore i relax na pubie na Summicie
    bajeczne

http://www.mrooq.nazwa.pl/main.php?g2_itemId=14087
    Howth

Domyślnie

Pozwolicie ......
    Wiec 3-4 luty w Galway bedzie rajd mistrzostwa Ira po asfalcie ,wiec impreza moze byc udana szczegolnie ze sam Gronholm startuje tam probuje drogi przed nastepnym WRC ktore ma byc w Ira.
    Ja najprawdopodobniej bede tam i Galway jako miescina jest spoko , Dublin to smietnisko i nic wiecej ale za to okolice poludnie i Wiklow miodzio.
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Domyślnie

oj... czyzby zapowiada sie juz wypadzik na zachod ?? i nowe tele ?

Domyślnie

tele to moze ale pod choinke 2007 jak sie uda

a tak to 70-200mm daje rade tylko to swiatelko musi byc bo po ostatnich pochmurnych wyscigach 3/4 zdjec szumi.
    Kolo wczoraj z nudow pojecha do Galway pogoda dopisala mu, wiec kto wie co bedzie w lutym.Ci co mieszkaja tu to wiedza ze np w Dublinie sa zmiany co 30 min ( znaczy pade i pada jest bardziej szaro i mniej i to caly rok )nie wiem jak w Galway.

Pozdrawiam
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    nie wiem jak w Galway.

w Galway jest jeszcze gorzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    tele to moze ale pod choinke 2007 jak sie uda

Pozdrawiam
    z twojego podpisu wynika ze masz juz tele. bardzo dobre tele. ja tez mam ale mizerne troche . z pewnoscia gorsze od twojego.
    bylem 2 dni temu przy grafton- ulica obok w connscameras i sprawdzalem te nowa Lke 70-200 f/4 USM IS. Bardzo mi zaimponowala ! juz zbieram. Na taki rajdzik byla by idealna. Natomiast troche zbaczajac z kursu- doloze troche wiecej i mam nowe body 30D. co mi byscie polecili. Tele czy body???

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów