Trza było powiedzieć wcześniej![]()
Trza było powiedzieć wcześniej![]()
Ano trza było ale ja dopiero teraz w programie przeczytałem :-(
Korzystając z okazji od wczoraj w każdą środę od godz. chyba 21.45 są emitowane także na Planete po dwa odcinki z 6-cio odcinkowego programu pt: Geniusz zaklęty w zdjęciach - historia fotografii w pigułce.
Pierwsze dwa wczoraj widziałem i wydały mi się bardzo ciekawe.
ja szukam filmu o artystach.....
tz stary mistrz i mlody nowoczesny ktory maluje obrazy z fotografii i oboje walcza o wzgledy mlodej kobiety????
moze ktos kojazy tytul?????
Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo
a moze ktos nagral z Planete "od fotografii do ikony" i moglby udostepnic?
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Jutro 15.12.07 w TVP Kultura o 22:10 puszczą film dok. "Magnum Photos. Narodziny legendy"![]()
a tu recenzja
http://serwisy.gazeta.pl/tv/1,47060,4747240.html
Na TVN Turbo o 22:30, dzisiaj pierwszy odcinek Fotomani, czyli porad dla fotografujących. Ciekawe co oni wymyślili, ja niestety nie będę mogł oglądać. Pzdr!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
hm.. pierwszy odcinek ? powtorka?
przeciez ta fotomania od 27 października jest emitowana.
a po reszta jak na moj gust to bardzo przeciętny program.
Kiedyś oglądałem film o fotografie który stracił wzrok. Opowiadał o swoim życiu jak po tym widzi świat. Film został zrobiony w bardzo nietypowy sposób bo właściwie było pokazane co widzi niewidomy może ktoś zna tytuł ??