Dzisiaj o 21:00 w TVP Kultura będzie film "Dziesięć tysięcy dni". Oglądałem zapowiedź i można spodziewać się w nim bardzo fajnych kadrów. Polecam dla miłośników klasyków fotografii.
Dzisiaj o 21:00 w TVP Kultura będzie film "Dziesięć tysięcy dni". Oglądałem zapowiedź i można spodziewać się w nim bardzo fajnych kadrów. Polecam dla miłośników klasyków fotografii.
Tematycznie troszkę obok...ale...brak słów
http://www.imdb.com/title/tt1324055/
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
To Ja odświeżając temat dodam Polski film "Paparazzi" w roli głównej Przemek Stoppa. Jeśli ktoś lubi tego typu zdjęcia to wart obejrzenia
Jeszcze nie było? Taki film (z plusem i nie dla każdego): Portrecista (2005) - Filmweb
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Na Canal+ leci serial/dokument który zwie się "Świetny Kadr".
Prowadzącym jest Mark Seliger, który zaprasza dwóch gości do swojego studia w NY. Z reguły są to znane postacie z dziedziny fotografii, albo też inne znane osoby które hobbystycznie zajmują się fotografią, np. znani aktorzy, muzycy itd ....
Program fajnie się ogląda. Siedzą sobie przy stoliku popijając wodę, albo whisky prowadząc przy tym fajną luźną rozmowę na temat swoich zdjęć (które są pokazywane), jak powstawały i jakie historie się z nimi wiążą.
Ostatnio edytowane przez 5pirit ; 16-02-2015 o 11:38
eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN
Bardzo dobry film, również polecam.
Pkt 8 regulaminu forum