Strona 76 z 84 PierwszyPierwszy ... 26667475767778 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Domyślnie

Najczęściej wymiana przesłony, przerwa na tasiemce łączącej ją ze stykami. Ja zapłaciłem 60zł przesłona + 220 robocizna. Przy okazji naciągnąłem ich na kalibrację.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guru1989 Zobacz posta
    Czyli serwis? ??:
    Próbowałes z inna kartą pamięci?
    1Ds mk2, 50D, C17-40L, C50/1.4, C85/1.8, C135/2L, S 70-200/2.8, S telekonwerter x2, samyang 8/3.5, kilka lamp i wuchta modyfikatorów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregro Zobacz posta
    Najczęściej wymiana przesłony, przerwa na tasiemce łączącej ją ze stykami. Ja zapłaciłem 60zł przesłona + 220 robocizna. Przy okazji naciągnąłem ich na kalibrację.
    Przez jakiś czas było dobrze, aż w końcu padł doszczętnie na sylwestra. Z innymi obiektywami też nie idzie, cały czas error. Czyżby migawka?

Domyślnie pomoc dla miłośniczki fotografii

Witam
    Czy nie zechciał by ktoś z was użytkowników CANON pomóc w ogólnonarodowej zbiórce na CANONA .Aparat tej dziewczyny od kilku miesięcy jest w naprawie - eror99 we Foto-serwis Compur z Wrocławia .Teraz jeszcze tą dziewczynę
    spotkła tragedia - poczytajcie : http://pomozmyewie.pl/
    Może nowa lustrzanka poprawiła by jej nastrój ......
    pozdrawiam

http://pomozmyewie.pl/

Coś już napisał Awatar zejleman
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

hymmmm
    Może nie od razu dorzucę się na nowego Canona, ale zapytam czemu ten aparat tak długo leży w serwisie i czy jest na gwarancji?
    Skoro we Wrocławiu nie dają rady to może w CSI w Warszawie?

Pozdrawiam

Domyślnie

Jest to eos 30d , padło zasilanie , i jeszcze płyta główna , i jeszcze co to nie wiem ciągle czeka na części .Gdy nie wstanie to zostaną obiektywy i dylemat do czego podłączyć .
    POZDRAWIAM

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Czy ktoś może wie jaki jest obecnie koszt wymiany migawki w xxD (40D)?

Domyślnie

Czy ktoś się orientuje czy nadal istnieje gwarancja producenta na migawkę? Bo zamierzam wysłać sprzęt na Żytnią, ale z tego co czytałam na forach to czasami wymieniają za free, a czasami nie. Aparat jest po gwarancji, także jeszcze gorsza klapa :/

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Ja mam pytanie z innej beczki. Czy zawsze wymiana migawki oznacza zresetowanie licznika? Czy może ktoś z was spotkał się z wymianą bez resetu licznika?

Domyślnie

Mam problem z moim Canonem 20D, niedawno kupiłem do niego SIGMĘ APO DG 70-300, zrobiłem w tym zestawie już robiłem zdjęcia. A tu nagle aparat przy zrobieniu zdjęcia zaczął otwierać i zamykać lustro bez przerwy, jednocześnie wyskakuje ERR99 na górnym wyświetlaczu. Aparacik ma już trochę przebiegu (około 60k) więc martwię się, że to może być migawka. Dodam że z kartą czy bez, obiektywem czy bez, ciągle pstryka. Miał może już ktoś tak lub wie co to za problem proszę o podpowiedzi.

Strona 76 z 84 PierwszyPierwszy ... 26667475767778 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów