Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Mieszany widok

Domyślnie

Witam Canoniarzy.

Posiadam Canona 1000d, do niedawna byłem szczęśliwym użytkownikiem. Podczas wycieczki w górach pojawił się błąd 99. Obiektywy, które posiadam są w porządku (bez zarzutu działały w 60d), styki w puszcze nie porysowane, zmieniłem soft i dalej ****. Wyczytałem u wujka googla, aby wyjąć obie baterie i pojawia się tutaj problem = za cholerę nie wiem, gdzie i jak wyjąć drugą, mniejszą baterię. Poratuje ktoś wyjaśnieniem jak krowie na granicy?

Coś już napisał
    Miasto
    Sanok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guru1989 Zobacz posta
    Witam Canoniarzy.

Posiadam Canona 1000d, do niedawna byłem szczęśliwym użytkownikiem. Podczas wycieczki w górach pojawił się błąd 99. Obiektywy, które posiadam są w porządku (bez zarzutu działały w 60d), styki w puszcze nie porysowane, zmieniłem soft i dalej ****. Wyczytałem u wujka googla, aby wyjąć obie baterie i pojawia się tutaj problem = za cholerę nie wiem, gdzie i jak wyjąć drugą, mniejszą baterię. Poratuje ktoś wyjaśnieniem jak krowie na granicy?
    Witaj,

W modelu 60d nie ma normalnie dostępnej wymiennej drugiej baterii podtrzymującej. Jest możliwość wymiany/chwilowego odłączenia po rozmontowaniu obudowy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kromka1983 Zobacz posta
    Witaj,

W modelu 60d nie ma normalnie dostępnej wymiennej drugiej baterii podtrzymującej. Jest możliwość wymiany/chwilowego odłączenia po rozmontowaniu obudowy...
    Czyli serwis? ??:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guru1989 Zobacz posta
    Czyli serwis? ??:
    Próbowałes z inna kartą pamięci?
    1Ds mk2, 50D, C17-40L, C50/1.4, C85/1.8, C135/2L, S 70-200/2.8, S telekonwerter x2, samyang 8/3.5, kilka lamp i wuchta modyfikatorów

Uprawnienia umieszczania postów