Strona 38 z 84 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Domyślnie

Co do terminów na Żytniej
    Znajomy posłał z E99 - 9 lipca przyjęli - 23 lipca ma być zrobiony - Zobaczymy czy dotrzymają słowa

mani4c
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotna Zobacz posta
    Znajomy posłał z E99 - 9 lipca przyjęli - 23 lipca ma być zrobiony - Zobaczymy czy dotrzymają słowa
    Zrobią szybciej. Ten termin 23 to po prostu 14 dni od daty przyjęcia, z reguły warto zajrzeć do Nich nawet następnego dnia.

Domyślnie

ja wyslalem w poniedzialek (najprawdopodobniej wymiana migawki w 40d) aparat byl u nich we wtorek no i czekam ... nie wie ktos czasem czy DHL jezdzi w soboty bo sie niecierpliwie tym bardziej ze migawka wymieniana po okolo 500 zdjeciach od nowosci... ;> Mam nadzieje ze mieli choc krzte szacunku do mojego aparatu i wroci w takim samym stanie jak im wyslalem (lecz z naprawiona migawka)...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemQs Zobacz posta
    ja wyslalem w poniedzialek (najprawdopodobniej wymiana migawki w 40d) aparat byl u nich we wtorek no i czekam ... nie wie ktos czasem czy DHL jezdzi w soboty bo sie niecierpliwie tym bardziej ze migawka wymieniana po okolo 500 zdjeciach od nowosci... ;>(....)
    DHL - jeździ w soboty ale za ekstra opłatą .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar betinus
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie A jednak się da....

Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    Haha, 5 dni roboczych w przeciągu do miesiąca chyba . Na tak szybką wymianę w serwisie na Żytniej bym nie liczył
    Cytat Zamieszczone przez fotna Zobacz posta
    A jednak chyba da radę, moje 20d było już po gwarancji, wysłałem w czwartek, w serwisie było w piątek, po telefonicznym zapytaniu w środę, aparat był u mnie w piątek :razz::razz::razz: koszt naprawy 670zł brutto, za wysyłkę płaciłem tylko w jedną stronę nie wiem czy znaczenie miało, że aparat był wysłany przez firmę, a nie osobę prywatną, ale z tego co można wyczytać w necie to chyba nie ma znaczenia... może ja aż taki farciaż jestem:wink: Co prawda rozmowa telefoniczna przyprawiła mnie o mało co o atak szału, ale koniec końców naprawa była błyskawiczna...

Pozdrawiam i jak na razie dołączam do grona osób (małego), które na Żytnią nie może narzekać
    Betinus
    sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....

Domyślnie

Dzwoniłem dziś na Żytnią :P Pan kulturalnie mnie obsłużył bo i kulturalnie z nim rozmawiałem... poinformował mnie o wszystkim co chciałem wiedzieć Wytłumaczył żeby sie nie denerwować, że jest sezon, że mają nawał pracy lecz aparat bedzie u mnie w regulaminowych 14 dniach :P wymieniana w moim nowiusim 40d migawka jednak będzie... :P czekam z niecierpliwością i trzymam kciuki by Ich wykonanie zadowoliło mnie i stałbym się wtedy kolejnym zadowolonym klientem Modlę się o moje "dziecko" :P

Coś już napisał

Domyślnie

coś często te migawy w 40tkach padają...
    500 strzałów to już uważam "lekkie" przegięcie
    Coś niedorobiony ten model chyba jednak

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michobo Zobacz posta
    coś często te migawy w 40tkach padają...
    500 strzałów to już uważam "lekkie" przegięcie
    Coś niedorobiony ten model chyba jednak
    sam się nad tym zastanawiam.... ale po wymiane migawki u mnie śmiga bez zastrzeżeń.
    Co do moich przygód z Żytnią - poprosiłem grzecznie o ekspresową naprawę (na gwarancji), bo miałem poumawiane terminy. Najpierw mi obiecywano i przez tydzień zwodzono, ale po męskiej rozmowie z jednym z Panów aparat szybko trafił z powrotem.

Ważna sugestia - zapisujcie z kim rozmawiacie gdy Wam coś obiecują. Przekonałem się, że jeśli nie pamiętam kto mi ową szybką naprawę obiecał, to nic nie wskuram, a gdy w końcu zapisałem nazwisko rozmówcy, to sprawa nabrała tempa.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Domyślnie

Żytnia - faktycznie 14 dni od momentu dostarczenia. Zawiozłem w poniedziałek do sklepu we wtorek wysłane (8-07) - odbieram podobno po 20 tym. Wymiana MIGAWKI !!!!
    Coś nie tak poszło w 40D z tym elementem i wyświetlaczem - bardzo kontrasowo wyświetla barwy na wyświetlaczu!!!!

Domyślnie

Mi najpozniej maja wyslac 23 lipca :P oby wszystko bylo ok... i grzecznie poprosilem o to by przy okazji ze aparat jest w rekach takich profesjoalistow (polizalem dupe (ale to konieczne by poczuli sie wyzsi i mieli mala chec na zrobienie)) to czy moga sprawdzic i nastawic focus na jasnym szkle(o ile ma BF/FF)...

Strona 38 z 84 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów