Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lllTomeklll Zobacz posta
    podniosłem, wszystko wygląda ok. Chyba nic się nie urwało. Jeśli to migawka, jakie będą Waszym zdaniem orientacyjne koszty wymiany/naprawy? i czym mogła być spowodowana ta awaria? Aparat nie upadł ani nie doznał żadnego uderzenia itp. Ktoś kiedyś wspomniał, że Canon daje gwarancję na migawkę oprócz gwarancji na aparat?
    Dlaczego nie podniesiesz słuchawki telefonu i nie zadzwonisz do serwisu? Dowiedziałbyś się wszystkiego szybciej i dokładniej.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Wydawało mi się, że forum jest tworzone po to, by wymieniać się informacjami, POMAGAĆ mniej doświadczonym etc., Twoja irytacja chyba nie jest uzasadniona a do serwisu dzwoniłem i pisałem lecz informacji mailowych ani telefonicznych w takich sprawach nie udzielają. Dopiero po wysłaniu aparatu do serwisu można się czegokolwiek dowiedzieć. Chciałbym choć wstępnie ustalić co MOGŁO być przyczyną usterki i ile 'to' będzie kosztowało zanim wyślę aparat do naprawy.

Uprawnienia umieszczania postów