Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków / Rzeszów

Domyślnie

a w moim przypadku, lustro kłapie niby normalnie, ale nie można zrobić zdjęcia, dodatkowo przy włączonym Live View na ekranie jest całkowicie czarno, histogram na żywo też nie pokazuje żadnej wartości. Ktoś ma pomysł co może być powodem? Pewnie nie obejdzie się bez Żytniej ale lepiej by mi było jakbym wiedział wcześniej co może mnie czekać
    poza tym mój 40d wybrał idealny moment na err99 a mianowicie wczorajszy wieczor, święta w końcu, przecież aparat się nie przydaje zazwyczaj w tym okresie...szkoda gadać :/

Domyślnie

Witam
    Mi wyskoczył Err99 po przełączeniu z MF na AF pomyślałem, że obiektyw, ale wymieniłem i dalej jest 99 wymieniałem też baterie ,resetowałem pamięć i nic a ostatnio zauważyłem, że lustro cały czas jest zamknięte a jak włożę baterię do aparatu i przyłożę ucho to cały czas coś tam w środku pyka....
    nie wiecie czy lustro padło czy może jakiś tryb czyszczenia lustra czy coś ?
    Proszę o pomoc
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez RaMiReZ_Rz Zobacz posta
    Witam
    Mi wyskoczył Err99 po przełączeniu z MF na AF pomyślałem, że obiektyw, ale wymieniłem i dalej jest 99 wymieniałem też baterie ,resetowałem pamięć i nic a ostatnio zauważyłem, że lustro cały czas jest zamknięte a jak włożę baterię do aparatu i przyłożę ucho to cały czas coś tam w środku pyka....
    nie wiecie czy lustro padło czy może jakiś tryb czyszczenia lustra czy coś ?
    Proszę o pomoc
    Dodam, że mam EOS 350D na kitowym obiektywie jakieś 3 lata, ale nie pamiętam ile fotek strzeliłem
    Ostatnio edytowane przez RaMiReZ_Rz ; 25-01-2011 o 21:56 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów