Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malinowy Zobacz posta
    Orientuje się ktoś może czy po wymianie migawki na nową dostaje od nowa gwarancję na migawkę?
    Wątpię szczerze, gwarancję dostajesz raz przy zakupie aparatu. Przecież jest ona na aparat a nie na komponenty
    Gdybyś składał samodzielnie aparat to miałbyś gwarancję na poszczególne komponenty, jak w kompach

parabellum - sprawdź czy na innej karcie też się dzieje to samo, zmień również obiektyw i wyeliminuj kandydatów na usterkę,.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Domyślnie

Niestety na innych kartach i obiektywach to samo (nawet bez żadnego obiektywu błąd wyskakuje).
    Dzisiaj odkryłem że nie mogę zmienić języka, tzn. wybieram z menu język angielski, i jest ok, ale jak wyłączę aparat i ponownie włączę to znowu jest polski (próbowałem kasować wszystkie ustawienia, ale języka dalej zmienić na stałe nie mogę). Także chyba został mi tylko serwis... (a w zasadzie zaniesienie go do Jessopsa.)

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez parabellum Zobacz posta
    Niestety na innych kartach i obiektywach to samo (nawet bez żadnego obiektywu błąd wyskakuje).
    Dzisiaj odkryłem że nie mogę zmienić języka, tzn. wybieram z menu język angielski, i jest ok, ale jak wyłączę aparat i ponownie włączę to znowu jest polski (próbowałem kasować wszystkie ustawienia, ale języka dalej zmienić na stałe nie mogę). Także chyba został mi tylko serwis... (a w zasadzie zaniesienie go do Jessopsa.)
    Zobacz tylko w środek gniazda karty CF, być może piny Ci się pokrzywiły i aparat szaleje. Jeśli to nie pomoże, to na pewno Jessops Ci wymieni, oni są w miarę dobrzy
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Uprawnienia umieszczania postów