Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Mieszany widok

Domyślnie

jak to jest ze płaci sie tyle kasy za sprzęt, a trzeba jeszcze tyle sie nawalczyć aby łaskawie aparat robił zdjęcia. U mnie był ten problem, ale sam sie rozwiązał na szczęście, od paru miesięcy spokuj. Niesłyszałem aby uzytkownicy systemu Nikona borykali się z podobnymi problemami.

Bywalec Awatar tomasek
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Mały OT.
    Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    Niesłyszałem aby uzytkownicy systemu Nikona borykali się z podobnymi problemami.
    A ja znam człowieka, któremu d300 daje losowy autofocus, i od dłuższego czasu wysyła go do serwisu, ten mu go odsyła "naprawiony" - ale nadal to samo więc znowu do serwisu i tak w kółko.

Znajomemu d40 "uszkodziło" kartę pamięci. U nas na forum był przypadek, że komuś body też zabiło kartę.

Przykłady można mnożyć, niezależnie czy sprzęt ma logo Canon, Nikon, Sony, Sigma, Pentax czy cokolwiek innego - zawsze znajdzie się element "sprawny inaczej".

Wracając do tematu: raz mi 30D pokazało ERR 99 - nie chciało działać... Akumulatorek nieoryginalny był słaby, jego wymiana pomogła.
    5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

Uprawnienia umieszczania postów