Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Czytając ten wątek i kilka podobnych, mam wrażenie, że migawki z 40d/50d mają bardzo krótką żywotność...
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Czytając ten wątek i kilka podobnych, mam wrażenie, że migawki z 40d/50d mają bardzo krótką żywotność...
    Ano... moja pstryknęła już kilkanaście tysięcy w ciągu ponad roku... strasznie mało .

A wiesz, oglądając wiadomości mam wrażenie że cały świat składa się tylko z wojen, katastrof, wypadków i afer.
    Coś w tym jest, nie sądzisz, że na forum piszą tylko ludzie mający problem (zdecydowana mniejszość), bo co i po co mają pisać ci, co nie mają problemu?
    Apeluję o rozsądek a nie branie wszystkiego dosłownie. To że kilkadziesiąt/set osób zgłasza problem nie oznacza że wszystkie kilkadziesiąt milionów egzemplarzy ma problem .
    Więc nie filozuj .

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Coś w tym jest, nie sądzisz, że na forum piszą tylko ludzie mający problem (zdecydowana mniejszość), bo co i po co mają pisać ci, co nie mają problemu?
    po 1: napisałem "odnoszę wrażenie", czyli jest to ocena nieobiektywna :-)
    po 2: policzmy ile problemów z migawkami zgłaszali użytkownicy innych, często znacznie starszych, modeli...
    ale może za dużo myślę :-)

sorry za OT
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    po 2: policzmy ile problemów z migawkami zgłaszali użytkownicy innych, często znacznie starszych, modeli...
    ale może za dużo myślę :-)
    A potem to przeskaluj przez spadek cen i przez to wzrost popularności lustrznaek cyfrowych w ostatnich latach oraz przez wzrost ilości użytkowników forum (raczej geometryczny niż liniowy) .

Uprawnienia umieszczania postów