Strona 45 z 84 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

właśnie w nówce 50d (5 dni) wyskoczył mi ten błąd.. Po restarcie (wyciąganie/wkładanie akumulatorka) wszystko gra ale coś tu to samo szkło ze starym korpusem (400d) w życiu mi nie strajkowało..

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coob Zobacz posta
    właśnie w nówce 50d (5 dni) wyskoczył mi ten błąd.. Po restarcie (wyciąganie/wkładanie akumulatorka) wszystko gra ale coś tu to samo szkło ze starym korpusem (400d) w życiu mi nie strajkowało..
    a jakie szkło?? czyżby sigma?
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

mi juz jakos przestal sie pojawiac, pojawil sie 2 razy na meczu pilki noznej (mgla byla, zimno), w ten weekend bylem na 3 meczach recznej (3h) i nie bylo zadnych problemow, moze aparat musial sie "dotrzec"

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dokładnie. Sigma 17-70. Na pozostałych 2 póki co mi nic nie szwankowało..

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coob Zobacz posta
    Dokładnie. Sigma 17-70. Na pozostałych 2 póki co mi nic nie szwankowało..
    taaa.. spróbuj się z serwisem sigmy skontaktować jak często będzie się powtarzać - powinni mieć nową wersję programu do "czipa" to może wgrają.. mi.in. dlatego właśnie nigdy nie kupię sigmy mimo że jedno czy dwa porządne szkła zrobiła..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dzięki za radę. Jeśli się będzie powtarzać nie omieszkam. Póki co szkło pracuje na 2 korpusie (400d) bez problemu. Gorzej, że miałem 30 Sigmy kupować ale teraz to już nie wiem.. :/

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Znowu mi 2 razy w 50d wyskoczyl err 99 wczoraj.... na szczescie podczas wybiegania zawodnikow na parkiet, a nie podczas meczu, mi ten blad wyskakuje z kazdym szklem jakie mam...

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Pięćdziesiątka jest pierwszym Canonem, przy którym zetknąłem się z tym błędem. W trakcie pierwszego wyjścia. Potem podczas każdego dłuższego wyniesienia w teren. Dziś dwa razy w przeciągu kwadransa. Może "ten typ tak ma"?
    Zwolennik ekumenizmu sprzętowego

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HenrykG Zobacz posta
    Pięćdziesiątka jest pierwszym Canonem, przy którym zetknąłem się z tym błędem. W trakcie pierwszego wyjścia. Potem podczas każdego dłuższego wyniesienia w teren. Dziś dwa razy w przeciągu kwadransa. Może "ten typ tak ma"?
    Nie wiem, ale dzisiaj 1 raz mi wyskoczyl ten blad w waznym momencie, jutro sobie z Zytnia porozmawiam, akurat mam 30min wolnego i sie zastanawialem co wtedy zrobic

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Mnie najbardziej postraszyła swego czasu 30-tka - później się jednak okazało, że to wina szkła. A to co piszecie o 50-tce jest mocno niepokojące .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 45 z 84 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów