Umie i to w dwóch trybach :Zamieszczone przez konradl
reduce lubinance noise
reduce chrominance noise
Dla każdego z trybów dostępne : none , low , high
![]()
Umie i to w dwóch trybach :Zamieszczone przez konradl
reduce lubinance noise
reduce chrominance noise
Dla każdego z trybów dostępne : none , low , high
![]()
Tego nie sprawdzałem, a chodziło o to abym dynamicznie na podglądzie miał 2 wywołania z 1 RAW. Dynamicznie w sensie, że na każdym mogłbym zmieniać parametry wywołania.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Właśni sprawdziłem :-). Prawie o to mi chodziło, tylko szkoda że nie działa to w trybie compare. Znacznie lepiej porównywać gdy widać 2 jednocześnie...Zamieszczone przez mirhon
A jak? Zainstalowałem, przeglądnąłem manual i **** :-(Zamieszczone przez Tomasz1972
Jest tylko compare before/after a mnie nie oto chodzi? Z 1 RAW mogę otworzyć tylko 1 okno do edycji, chyba że coś źle robię?
Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
Ze ma takie opcje to wiem (juz pomijajac ten bezsens ze dzialaja one globalnie, a nie dla kazdego zdjecia) tylko co z tego skoro to nie dziala prawieZamieszczone przez Tomasz1972
![]()
Ostatnio edytowane przez konradl ; 25-08-2006 o 23:54
Na pewno jednego rawa w dwóch oknach w dpp edytować się nie da . Ale można zapisać obecne ustawienia ctrl+s ( oczywiście zawsze można wszystko wyzerować ) i wtedy po uruchomieniu " before/after comparison " w jednym oknie masz ostatnie ustawienia a w drugim możesz korygować dalej .Zamieszczone przez mirhon