W 619 oddany klimat biedy, styrane zyciem i nedza twarze kobiet patrzace / wyczekujace na potencjanych kupcow (lewa) jak i (prawa) spojrzenie na "konkurentke" i prawdopodobnie jej zachwalanie wlasnych produktow (z niedowierzaniem, ze sie jeszcze chce i z niedowierzaniem, ze sie uda). Generalnie dla mnie klimat i przeslanie liczy sie tak samo jak nie wiecej niz sama jakosc/kadr fotki. Co to za zdjecie, po ogladnieciu ktorego zamykasz strone i idziesz szukac czego nastepnego ... splukujesz wode w kiblu, myjesz rece i zamyklasz drzwi od kibla. KONIEC ... zapomniales o tym co bylo 20 sekund temu!Zamieszczone przez JSK
To jest moja recenzja!
Uwielbiam klimaty krajobrazow bo pozwalaja zapomniec o bozym swiecie i zblizyc sie do "raju". Powoduja u mnie zapomnienie i pobudzenie ukrytego wewnatrz "romantyka" co pozwala z kolei na wyszukiwanie wlasnie takich klimatow i uwiecznianie ich m.in. po to aby nie byc gryboskornym "mysliwym" swietnego kadru z zajefajnymi kolorkami i obiektami do fotografowania. Niestety takie fotki nie sa mile dla oka i (nie pisze o Tobie) czesto plytkim osobom nie pozwalaja na pozostanie na nich dluzej niz sekunde. Szkoda - myslmy o tym co sie dzieje na zdjeciu a nie tylko ogladajmy.
Lubie i czasem uwazam, ze jest to moja wada: gapic sie na ludzi i dowiadywac sie co mysla.
Pozdrawiam,