Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Jennifer Zhou - China on the move

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Jennifer Zhou - China on the move

w zasadzie, to cala galeria tej babki jest do obejrzenia, ale od tej serii proponowalbym zaczac:
    http://www.pbase.com/angeleyes_zyl/china_on_the_move
    www albo tez flickr

Domyślnie

Taka troche chaotyczna jest w tym co robi.... To pewnie nie jest reportaz, ale chmmm zbyt wiele przypadkwosci w niektorych kadrach.
    W sumie tak wyzej sredniej.

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    Taka troche chaotyczna jest w tym co robi.... To pewnie nie jest reportaz, ale chmmm zbyt wiele przypadkwosci w niektorych kadrach.
    W sumie tak wyzej sredniej.
    to prawda ale kilka pozycji jest swietnych, m.in.:
    http://www.pbase.com/angeleyes_zyl/image/54062189
    http://www.pbase.com/angeleyes_zyl/image/36267619
    http://www.pbase.com/angeleyes_zyl/image/36306693

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    Napisz proszę krótką recenzję tych zdjęć. Bo przynajmniej w ...619 nijak nie mogę dopatrzyć się czegoś świetnego.

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JSK
    Napisz proszę krótką recenzję tych zdjęć. Bo przynajmniej w ...619 nijak nie mogę dopatrzyć się czegoś świetnego.
    W 619 oddany klimat biedy, styrane zyciem i nedza twarze kobiet patrzace / wyczekujace na potencjanych kupcow (lewa) jak i (prawa) spojrzenie na "konkurentke" i prawdopodobnie jej zachwalanie wlasnych produktow (z niedowierzaniem, ze sie jeszcze chce i z niedowierzaniem, ze sie uda). Generalnie dla mnie klimat i przeslanie liczy sie tak samo jak nie wiecej niz sama jakosc/kadr fotki. Co to za zdjecie, po ogladnieciu ktorego zamykasz strone i idziesz szukac czego nastepnego ... splukujesz wode w kiblu, myjesz rece i zamyklasz drzwi od kibla. KONIEC ... zapomniales o tym co bylo 20 sekund temu!

To jest moja recenzja!

Uwielbiam klimaty krajobrazow bo pozwalaja zapomniec o bozym swiecie i zblizyc sie do "raju". Powoduja u mnie zapomnienie i pobudzenie ukrytego wewnatrz "romantyka" co pozwala z kolei na wyszukiwanie wlasnie takich klimatow i uwiecznianie ich m.in. po to aby nie byc gryboskornym "mysliwym" swietnego kadru z zajefajnymi kolorkami i obiektami do fotografowania. Niestety takie fotki nie sa mile dla oka i (nie pisze o Tobie) czesto plytkim osobom nie pozwalaja na pozostanie na nich dluzej niz sekunde. Szkoda - myslmy o tym co sie dzieje na zdjeciu a nie tylko ogladajmy.

Lubie i czasem uwazam, ze jest to moja wada: gapic sie na ludzi i dowiadywac sie co mysla.

Pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 28-08-2006 o 10:34
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

A ja dzis rano przegladajac liste "nieprzeczytane od.." w pierwszym odruchu chcialem ten watek skasowac jako kolejny spam ;-) I zabanowac autora

Domyślnie

Rak'u - ja tam widzialem lepsze zdjecia z Chin wiec szczerze mowiac akurat te przyklady mi nie podchodza Ale de gustibus...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    Rak'u - ja tam widzialem lepsze zdjecia z Chin wiec szczerze mowiac akurat te przyklady mi nie podchodza Ale de gustibus...
    Zgadzam sie i z pokora stwierdzam, ze jesli ja bede mial takie wyczyny na swoim kacie jak ty w sigu to pewnie i gust sie zmieni.

pozdrawiam
    z pozdrowieniami "69"

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ja za Piotrem.. obejzalem.. i raczej do nich nie wroce. Nic mi w pamieci z nich nie pozostalo.

Domyślnie

No to przepraszam panow: Czacha, iczek.

milego wieczoru,
    z pozdrowieniami "69"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów