Teraz jak robie na Forum Szukaj->"Doda", to jako pierwszy pojawia mi sie "Efekt rurki"![]()
Teraz jak robie na Forum Szukaj->"Doda", to jako pierwszy pojawia mi sie "Efekt rurki"![]()
Ale co ma wspolnego "Doda" z korporacja Sony, pogrzebem, Adobe, kradziejami fotek i efektem rurki ?![]()
a swoja droga Doda i efekt rurki![]()
BARDZO Ładna nazwa
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
No i widzisz jacy my jesteśmy niedouczeni ... Całe szczęście, że odwiedzasz to forumZamieszczone przez alien
![]()
Z mojej strony tradycyjny dla tego wątku ROTFLi EOT.
EOS 33 / EOS 300 / Tamron 28-75 2.8 XR Di / kit 28-90 / Sigma 70-300 APO Macro Super II / polar HOYA HMC i trzy dekielki
no jak to co? podobny poziom inteligencj tego watku co DodyZamieszczone przez Diego
![]()
a doopa tamZamieszczone przez Jac
8)8)8)
Ja mam rozwiązanie efektu rurki:
Qrcze alien a taki mialem zly humor dzisiaj![]()
Poza tym jestes mi winien odszkodowanie gdyz nie bede mogl juz robic zdjec makro. A to dlatego ze jak lacze dwa obiektywy mam zawsze duza winiete. Teraz jak ja zobacze bede myslal ze to efekt rurki .... smial sie i kazde zdjecie wyjdzie poruszone. W ramach odszkodowania przyjme canona 100/2.8 macro![]()
Jac wynik badania intelignecji Dody w Mensa polska to 152. Lepiej bylo napisac ze watek jest odwrotnie proporcjonalny do jej poziomu![]()
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
chyba nie te gazety czytasz ;-), albo jaZamieszczone przez McKane
podobno to jest lipa z tym IQ zreszta wystarczy jej posluchac - nie trzeba testow
![]()
Dziwie sie, ze jeszcze nikt nie zaproponowal "battle na rurki" :-)
To ja się zapisuje, mam piękny egzemplarz: miedziana, średnica 10mm, długość ok. 1 m ;-)Zamieszczone przez Fotos
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj